BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA VAR.. (VİDEO HABER)

18/11/2016
18
KAS
2016

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı gündemi değerlendirdi. Hafta içinde Beykoz Riva’da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmelere değinen Çarıkçı, Boluspor ile ilgili olarak sundukları projenin kabul edildiğini söyledi.

Kırmızı beyazlı kulübün başkanı Necip Çarıkçı, tesisler de yaptığı basın açıklamasında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le yaptıkları görüşmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bu ziyaret esnasında konunun 1. Lig'e de geldiğini anlatan Çarıkçı, “1. Lig'de geçmişteki rakamlarla şu anki rakamlar arasında müthiş bir fark oluşmuş. Federasyonun son 4–5 yılda 1, 2 ve 3 lig ile altyapıya vermiş olduğu destekleri mali açıdan görmekteyiz. Bu açıdan federasyonumuz bize çok destek oluyor." diye konuştu.

Çarıkçı, Demirören'in TFF 1. Lige çok olumlu baktığını belirterek, “Maçları takip ediyor ve bu ligi çok seviyor. Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören, bizim ligin değerinin arttırılması noktasında bize söz verdi. Kendisine Andre Santos'tan bahsettim. Bana göre, Santos ile Eskişehirspor'un kalecisi Boffin'in bu ligdeki kaliteli futbolcular olduğunu ve kaliteli futbolcular olduğu takdirde bu ligin daha kaliteli olacağını kendisine ifade ettim” dedi.

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Altınordu karşılaşması hakkındaki düşüncelerini de aktaran Çarıkçı, Göztepe maçında iyi oynamalarına rağmen sahadan puansız ayrıldıklarını hatırlattı. ‘Altınordu, koşan, zor ve genç bir takım’ diyen Çarıkçı, “Bu nedenle bu maça çok iyi hazırlandık. Bu maçı almamız gerekiyor çünkü 3 tane seri maç yapmamız gerekiyor. Önümüzde, Altınordu, Bandırma ve Balıkesir maçları var. Bu hafta Altınordu karşısında 3 puan aldığımız takdirde devre arasına kadar kalan 5 maçımız daha rahat geçer” diye konuştu. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.