BAŞKAN YILMAZ'DAN VE BELEDİYESPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

27/08/2018
27
AĞU
2018

 Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bayram tatilinden Bolu’ya dönerken geçirdikleri kaza sonucu ölen Bolu Belediyesi Spor Kulübü lisanslı sporcusu Aksen Erdem ve ailesi için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bayram döünüşü trafik kazasında hayatını kaybeden Erdem ailesi için başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında; “Bolu Belediyesi Spor Kulübü lisanslı başarılı Karate sporcumuz 12 yaşındaki Aksen Erdem, annesi Hatice Erdem ve babası İlhami Erdem ile memleketlerinden dönüş yolunda geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayım. Evladımız Aksen Erdem ve anne babasına Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun. Ağır yaralı kardeşine de Allah’tan acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaya geçidinde otomobil çarptı Yaya geçidinde otomobil çarptı

Bolu Belediyespor da sporcusu Aksen Erdem’in fotoğrafını ve başarılarını sosyal medya hesabından paylaşarak üzüntülerini dile getirdi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Bolu Belediyespor Kulübümüz lisanslı başarılı Karate sporcumuz Aksen Erdem, annesi ve babası ile elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiklerini öğrenmiş bulunmaktayız. Evladımız Aksem Erdem ve anne babasına Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun..”

Boluspor'dan da baş sağlığı mesajı;

"Bolu Belediyesi Spor Kulübü lisanslı Karate sporcusu 12 yaşındaki Aksen Erdem, annesi Hatice Erdem ve babası İlhami Erdem, geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiklerini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Kazada hayatını kaybeden Ahsen Erdem, Hatice Erdem ve İlhami Erdem'e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz"

BOLUSPOR KULÜBÜ

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.