Başkan sözünü tuttu ve ödemeleri yaptı

09/01/2014
09
OCA
2014

Boluspor’da yapılan kongrenin ardından gözler yeni yönetime çevrilirken, göreve gelen çiçeği burnundaki yeni yönetim ilk icraatını yaparak kampa çıkarma yapmıştı. Birçok yönetici ile Antalya Belek’e giden Başkan Savaş Abak, oyunculara göreve gelmesi ile birlikte verilen sözleri de yerine getirip 1 Milyon 100 Bin TL ödeme yaptı.

    Yeni yönetim işe hızlı başladı. Görevi bırakan Başkan ve yönetim kurulunun ardından yapılan kongre ile göreve gelen Başkan Savaş Abak ve ekibinin boş saatleri bulunmuyor. Eski başkan döneminden ve geçtiğimiz sezondan bugüne alacakları olan futbolculara ödemeleri yapıldı.

 

 

Kongre yapılmadan yeni yıl ile birlikte kırmızı beyazlı oyunculara ödenmesi gereken miktar kamuoyunda birçok kez gündem oluştururken, ödenmesi gereken miktarda kırmızı beyazlı oyunculara ödendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

Başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu ilk iş olarak Antalya Belek de kamp yapan Boluspor’u ziyaret edip oyuncuları ile bir araya gelmişti. Yapılan toplantıda geçtiğimiz aylardan kalan maç başları konusunda ödeme yapılacağı söyleyen Başkan Abak başarı için her şey yapılacak biz bunun için buraya geldik mesajlarını oyuncularına ilettiği söylendi. Kırmız beyazlı oyunculara bu ödemenin de hesaplarına yapıldığını da belirtildi. Geçen sezondan bu aylarda ödeme olanlar içinde çalışma yapan Savaş Abak, bu ödemeleri de yaparak göreve gelmesi ile ilk hamlesini bütçe konusunda yapmış oldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.