BAŞKAN PROJE PEŞİNDE. TFF İLE KIRİTİK GÖRÜŞME

03/11/2016
03
KAS
2016

Mayıs ayında yapılan olağan genel kurul ile göreve gelen Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı bir yandan ekonomik işler, diğer yandan devam eden lig, alt yapı tesisler derken yeni projeler için İstanbul'un yolunu aşındırmaya başladı. Başkan Çarıkcı Bolu'da yapılması planlanan antrenman sahaları için Türkiye Futbol Federasyonunun kapısını aşındırmaya başladı.

TFF'YE PROJELERİ SUNDU

Bolu'da her yıl spor turizmi spor turizmi denilmesine rağmen henüz somut adım atılmayan projelerin başında gelen futbol sahaları için başkan Necip Çarıkcı düğmeye bastı. İlimizin çeşitli bölgelerinde düşünülen antrenman sahaları için hazırlanan projeleri Türkiye Futbol federasyonuna sunan başkan Necip Çarıkcı, federasyonda önemli pozisyonlarda görev alan dostları ile bir araya geldi. Yaz kampları için Bolu'nun tesis ve yatak sayısı bakımından önemli bir düzeye geldiğini belirten Çarıkcı, federasyon yetkililerinden sahaların yapımı için destek istedi.

AVRUPA YERİNE BOLU

Haziran Temmuz ve Ağustos aylarında onlarca takımı ağırlayabileceklerini belirterek Türk futbol takımlarının Avrupa'ya gitmeye gerek kalmadan Bolu'nun tesis bakımından buna hazır olduğunu ileten başkan Çarıkcı, yeterli sahaların yapılarak yazın Bolu'da bir çok önemli turnuvaya ev sahipliği yapabileceklerini belirtti.

TFF YETKİLİLERİNİ BOLU'YA DAVET ETTİ

Sahalar ile ilgili görselleri ve projeleri TFF'ye sunan Çarıkcı'nın federasyon yetkililer ile görüşmelerinin olumlu geçtiği yakın zamanda projeleri yerinde görmek için TFF yetkililerinin Bolu'da ağırlayabileceklerini belirtti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.