Başkan İnceayan ne varsa açıkladı

13/11/2013
13
KAS
2013


Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, dün Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından bu güne kadar yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgiler veren Başkan İnceayan “Hedefimizden sapma yok. Bizim hedefimizi şuanda ilk 6 diyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Her zamanda söylüyorum. Bu takım iyi takım. İyi top oynuyoruz. Çok basit hatalarla gol yiyoruz. Bunları da aşacağız. Ümidimi hiçbir zaman kaybetmedim” dedi.

Boluspor kulüp başkanı Mehmet İnceayan, Başkan Vekili Cavit Demir, Boluspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıyla Boluspor yönetim kurulu üyesi Basın Sözcüsü Erkan Bektaş ve Özgen Koca, Başkan vekili İsmail Semercioğlu, Basketbol takımı şube başkanı Kayhan Dalman ve Kaan Semercioğlu’nun yanı sıra bir çok basın mensubu katıldı. Düzenlenen basın toplantısında Başkan Mehmet İnceayan, bir çok önemli konuda açıklamalarda bulunurken, Cavit Demir hakkında çıkan geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberler ilgilide açıklamalarda bulundu.  


SPONSOR ARAYIŞI İÇİNDEYİZ

Yaklaşık basınla beş aydır iç içeyiz. Bu dönemde bizimde yanlışlarımız olmuştur. Birilerini kırdıysak ben şahsım adına özür diliyorum. Basınla bizim bir kavgamız olmaması lazım.
Biliyorsunuz 31 Mayıs 2012 de genel kurulda kulübümüze sahip çıktık. Bizden başka sahip çıkan bir yönetim kurulu olmadığı için tek liste ile yönetim seçildi. Bizler iyi niyetlerimizle göreve başladık. Zaman içerisinde bizimle yola çıkan arkadaşlarımızdan aldığımız taahhütlerin bir kısmını getirmeyen arkadaşlarımız oldu onlarla yol ayrımına girdik. Sonradan bir sponsorluk olayımız çıktı. Bu olay yanlış yorumlandı. Kulüp satılacakmış ismi değişecekmiş gibi bir kamuoyu yaratıldı. Fakat son yaptığımız genel kurulda bizim düşüncelerimizi halk sonradan benimsedi oy çokluğuyla bu sponsorluk anlaşması onaylandı. Bizim temasta olduğumuz firma bu işin sulanmasından sonrada şu anda vazgeçti. Böyle bir olay şu anda yok ama olmayacak diye bir hadise de yok. Sponsor arayışı içindeyiz.


KULÜBÜN BORCU 4.5 MİLYON


Boluspor kulübü 3.850 genel kuruldaki borç ile devralmıştık. Fakat burada muhasebe yanlışlığı diyelim tam dökümü alınmayan borçlar çıktı. Mesela en büyük etken vergi dairesine 300 bin TL ilave borç, tahsil edilemeyecek alacaklar var. Bunları da koyduğunuz zaman kulübün borcu 4.5 milyon. Boluspor’un gerçek borcu şu an bu rakamdır. Tabiî ki bizim genel kurulda ödediğimiz paralar var yaklaşık 1.5 milyon borç ödedik şu güne kadarda 5 milyona yakında ödeme yaptık. Bugün bu yönetim kurulu yani futbolcusuna maaş alacaklısına zamanında ödeme yapmıştır. Şu anda kullanabileceğimiz 1.250 milyon TL’de iş bankasına ödediğimiz krediden dolayı kullanma hakkına sahip olduk.


BİR LİDER TOPÇUMUZ YOK


Tabi bu arada sezon başı yaptığımız transferlerde genelde takımın bel kemiğini tutmaya karar verdik. Büyük bir şansızlık oldu, Ali Güzeldal gibi bir oyuncumuz sezonun ilk maçında sakatlandı. Bugün belki 6-7 puan gerideysek Türkiye’de kariyer sahibi oyuncumuzun eksikliğindendir. Diğer transferlerde bizi en çok tenkit edildiğimiz konulardan biride 3 futbolcuyla ilgili Gökhan Emreciksin, Onur Türk, Sinan Kurumuş, bunları aldığımızda kamuoyu bir tek Gökhan la ilgili bizlere

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.