Başkan İnceayan kaç transfer daha yapacaklarını açıkladı

21/06/2013
21
HAZ
2013

Boluspor'un Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, dış transferde takıma bir ya da 2 kişi daha katarak sezonu açacaklarını belirterek, "Yabancı transfer konusunda 3 kişiyle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

İç ve dış transfer konsunda çalışmaların devam ettiğini ifade eden İnceayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç transferi yüzde 90 oranında tamamladıklarını dış transferde de orta sahadaki sorunu hallettiklerini vurguladı.

Son olarak 3 futbolcuyla aynı anda anlaştıklarına dikkati çeken İnceayan, "Dış transferden takımımıza bir veya 2 kişi daha katarak sezonu açacağız. Yabancı transfer konusunda 3 kişiyle görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Transfer konusunda genel kurulda söylediklerinin arkasında olduğunu da sözlerine ekleyen İnceayan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Nokta transferlerimizi hemen hemen bitirdik sayılır. Zaten 2 tane de altyapıdan adam oynatacağız. Malum Galatasaray ile olan protokolümüz bozuldu ve Emre takımda kaldı ve takımda direk oynayacak duruma geldi. Bir oyuncu daha oynatacağımızı tahmin ediyorum. İskelet kurulduğu için iyi bir kadromuz olacak. kadromuz oluştuğu için iddialı duruma geldik. Bundan sonra iş artık hocalarımızla futbolcularda. Biz elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu sene biraz daha Boluspor farklı olacak, rakiplerine daha fazla baskı kuracak bir takım oluşturduk. Altyapıdan 6 tane futbolcumuzun kadroda yer alacağını söylemiştik. Bu nedenle fazla transfer yapmak istemiyoruz."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.