Başkan İnceayan Aziz Yıldırım'dan ne istedi?

21/07/2013
21
TEM
2013

 

Boluspor’un, Düzce’de Fenerbahçe ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında objektiflere yansıyan kareler dikkat çekerken, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında yapılan konuşmada dikkat çekti.

Başkan Mehmet İnceayan, Aziz Yıldırım’dan ne istedi. İki başkanın arasında gecen konuşma merak konusu olurken, Bolu Olay Gazetesi bu konuşmanın içeriğini kamuoyuna duyurdu. Hamza Türdü imzalı haber şöyle; Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Boluspor, Fenerbehçe ile Düzce’de karşılaşırken Başkan Mehmet İnceayan, Fenerbehçe başkanından Topuk yaylasını istedi.

Sarı-lacivertli ekibin kampının Topuk yaylasında sona ermesinin ardından Boluspor’unda topuk yaylasında kamp yapmaları yönünde Mehmet İnceayan,  Aziz Yıldırım’dan Topuk yaylasını isterken, bu istek olumsuz karşılandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kendisinin topuk yaylasına karışmadığını ve burarın ayrı bir yönetim şekli var biz bu işin dışındayız siz onlarla görüşün demesinin ardından görüş ve fikir davranışları ile Boluspor’un kamp yapma isteğine olumsuz cevap verdiği öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.