BAŞKAN ÇOK ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNDİ

09/07/2016
09
TEM
2016

Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı başarıyı birlikte yakalamaları gerektiğinin altını çizerek; “Biz başarıyı hep beraber yapacağız. Bu sene taraftarımız, basınımız yanımızda olsun. İyi günde olsun, kötü günde olsun yeter ki Boluspor’u bir noktaya getirelim” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH KALAN 5 TRANSFERİDE 10 GÜN İÇERİSİNDE YAPARIZ”

Şu ana kadar 7 transfer yaptıklarının ve 5 transfer daha yapacaklarının altını çizen Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Transferlerimiz şu anda 7 oldu. 5 tane kaldı. Hayırlı olsun. Kafamızdaki geleceğin Boluspor’u konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferlerle beraber inşallah kalan 5 transferi de bir 10 gün içerisinde yaparız. Bir de unuttuğumuz, sevdiğimiz Soner gibi Cumali Bişi kardeşimizde 2 yıllık takımımızda kaldı. Oda aynı Soner gibi bildiğimiz, inandığımız takıma gönlünü veren çalışkan, düzgün bir arkadaşımızdı. Oda aramızda kaldı. Şu an itibariyle iç transferde görüşeceğimiz oyuncu kalmadı.”

“GÖREVİMİZ EMRE’NİN ÖNÜNÜ AÇMAKTIR”

Emre’nin takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili de soruları içtenlikle cevaplayan Boluspor kulübü Başkanı Çarıkcı şunları dile getirdi: “Emre’ye kapımız açık. İsteyen varsa da bu konuda sıkıntımız olmaz. Emre’yi verebiliriz de. Osmanlıspor, Emre’ye talip oldu. Daha net cevap gelmedi. Ama bizimde görevimiz Emre’nin önünü açmaktır. O konuda da Emre’ye destek olacağız.”

“BEKÂRLAR KESİNLİKLE KAMPTA BURADA KALACAKLAR”

Bekar oyuncuların kesinlikle ayrı evde kalamayacağını sözlerine ekleyen Çarıkcı sözlerine şöyle son verdi: “Bizim sistemimizde evli futbolcular, ev tutabilir ama bekârlar kesinlikle kampta burada kalacaklar.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.