BAŞKAN BARUT'TAN HAFTALIK BASIN AÇIKLAMASI

14/03/2020
14
MAR
2020

Bolu Belediyespor Kulüp başkanı Sinan Barut haftalık basın açıklamasını resmi siteye yaptı.

Başkan Barut Voleybol takımının play-of'a kalmasının önemli bir başarı olduğunu kaydederken,  Türkiye şampiyonalarında ve özellikle Avrupa şampiyonların da yurtdışı müsabakalarda da söz sahibi olmaya çalışıyoruz" dedi. 

Barut'un açıklaması şöyle;

''Bu hafta iyi bir hafta geçirdik son maçımızdan sonra voleybol kadınlar birinci Ligi’nde play-ofa yükseldik. Tabi play-of’a yükselmek bizim için sadece amaçlarımızdan bir tanesiydi. Daha önce belirttiğim gibi bizim için önemli olan Sultanlar Ligi’ne çıkmak. Bu sene aslında bizim Sultanlar Ligi’ne çıkmaktan çok Bolu halkına voleybolu sevdirmek bunu halkına salon sporlarına karşı ilgisini arttırmak en önemli amacımızdı. Biz birinci amacımızı yerine getirdiğimizi düşünüyorum. playoff’a kalmak için çok büyük bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Bolu Belediyespor daha önce de playof‘a kaldığı sezonlar olmuştu ama bu sezon şöyle bir özelliği vardı hem maddi anlamda hem de düşük bir bütçeyle çalıştık ve oyuncu anlamında kısıtlı oyuncularla çalıştık. İki tane oyuncumuz çapraz bağlarını koparttı, iki tane oyuncumuz ameliyat oldu ve bunların olmasından dolayı asıl kadrodan dört tane oyuncumuzun sakat kalması handikapımız oldu ama hem hocamızın hem kızlarımızın özverili çalışmaları azmiyle ve son maçta play-of’a girmeye hak kazandık. İnşallah Bursa’da yapılacak play-of süresince iyi bir mücadele edeceğiz ama bu tabii ki bu sene çıkıp çıkmama dışında önümüzdeki seneler için bizlere, Bolu halkına bize güvenenler için bir umut vesilesi oldu. Bize birazda bu işe önem vererek biraz daha kaynaklarımızı arttırarak harcama yaparak kesinlikle bu sene olmasa da önümüzdeki sene sultanlar ligine çıkmayı amaçlıyoruz. Bu sene biliyorsunuz genel kuruldan dolayı yönetim değişikliği oldu bir taraftan mevcut borçları, geçen sene kalan borçları kapatırken yeni bir takım oluşturarak. Aslında hedeften uzaklaşmamayı amaçladık. Bu amaç doğrultusunda da oyuncularımızı aldık çok cüzi miktarda da anlaştık ve belki de bu ligin en cüzi takımını oluşturduk. Tabi devre arasına girmeden önce sakatlıklarımız oldu çok umut beklediğimiz oyuncularımız sakatlanmasından dolayı aramızdan ayrıldı bizi handikapa soktu bir şekilde diğer oyuncularımızın fazla çalışmasıyla birkaç tane oyuncunun dışardan tekrar kiralanmasıyla veya satın alınmasıyla için bu açığımızı kapattık.

Bolu Belediyespor sadece voleybolla ilgili gözüküyor ama bizim bünyemizin altında 16 tane branş var. Tüm desteklerimizi yapmaya çalışıyoruz gönül isterdi ki çok daha fazla is adamı olsun bize destek veren. Hentbol takımımızda iyiye gidiyor uzun süre yenilgisiz lider konumunda götürdüler. Onları yeniden tebrik etmek istiyorum onlar daha az bütçeyle kendi çabalarıyla bu seviyeye geldiler onlar için ayrı bir teşekkür ve takdir etmek istiyorum inşallah onlarda bizle gel bizim sayemizde kendileri sayesinde ulaşacaklardır.

Bolu Belediyespor’da 2009 tane lisanslı sporcumuz var tabi en güzeli de bu milli takıma seçilmeleri hatta uluslararası şampiyonalarda ödülleri almaları daha fazla gururlandırıyor. Mutlu ediyor. Özellikle Avrupa Şampiyonu olan kızımız var karate takımda kendisine bir defada buradan tebrik ediyorum onun için ayrı bir tören planlıyorum. Bizim asıl amaçlarından bir tanesi de birazda kaynak bulup milli takıma giden oyuncularımıza destek olmak istiyoruz. Özellikle bizi temsil eden tüm sporcularımıza da ayrı ödül koymak istiyoruz. Diyelim ki Türkiye birinci, ikinci, üçüncü olana veya birincisi olana altın ödüllerimiz olacak. Birinciye yarın altın ikinciye çeyrek altın gibi biraz daha sporcularımızı de teşviklemek için amaçlarımız olacak. Özellikle bizim bünyemizin altında çalışan antrenörlerimizin hocalarımıza tekrar teşekkür ediyorum onların sayesinde Bolu Belediyespor inanarak Türkiye çapında adını sık sık duyuran, milli takımlara oyuncu veren sporcu veren bir kulüp ünvanını taşıdı. Hem Türk milli takımına hem de yabancı milli takımlara dahi bizden oyuncu gidiyor. Türkiye şampiyonalarında ve özellikle Avrupa şampiyonların da yurtdışı müsabakalarda da söz sahibi olmaya çalışıyoruz.''

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.