BAŞKAN BARUT SONA EREN VOLEYBOL SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

21/03/2020
21
MAR
2020

Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı AV. Sinan Barut Voleybol sezonunun bitmesinin ardından değerlendirme yaptı. Zorlu bir gurup olan Batı gurubunda mücadele ettiklerini ve sakatlıklara rağmen Play-off hattında kalarak Yarı Finallere ulaşıldığını ifade eden Barut “2019-2020 Sezon bizim adımıza mutlu bitti” dedi.

Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımı sezonu Yarı Finalleri oynayarak tamamladı. Sezon içinde yaşadığı birçok sakatlığa rağmen  Play-off’a kalarak önemli bir başarıya imza atan Bolunun sultanları, gelecek sezon için yönetim ve taraftarı ümitlendirdi. İyi bir sezon geçirdiklerini Belirten Belediyespor Başkanı AV. Sinan Barut “Göreve geldiğimiz ilk yılda hedeflediğimiz noktaya ulaştık. Bu sezon ilk kez zorlu bir gruba alınarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. ligi batı grubunda yer alan Kadın Voleybol takımımız sezonu play-off maçları ile tamamladı, 2019-2020 Sezonu bizim adımıza mutlu bitti” dedi.

Belediyespor resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Başkan Barut, “Bolu Belediyespor olarak bu sezon voleybol takımımızı trenimizin lokomotifi olarak planlamıştık. Bu takımımızla takım sporlarında insanlarımızı salona çekmek, sporu sevdirmek adına önemli aşamaları başarı ile geçtik.  İlk hedefimiz olan zorlu bir grupta tüm olumsuzluklara rağmen play-off oynadık ve sezonu play-off maçları ile tamamladık. Tabi ki bu play-off maçları ve bu sezon bizim için iyi bir tecrübe oldu. Belirlediğimiz bu strateji çerçevesinde iyi bir sezon geçirmemizi sağlayan teknik ekibimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sezon boyunca bizleri destekleyen başta belediye başkanımız Sayın Tanju Özcan’a, iş adamlarımıza ve taraftarımıza ayrıca şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ SULTANLAR LİGİ”

Barut açıklamasına şu şekilde devam etti, ”Bu birlik ve beraberlik çerçevesinde Sultanlar Ligini hedefleyen bir takım çalışmalarımız en kısa sürede başlayacaktır. Voleybol takımımızla birlikte hem takım hem de ferdi sporlarda daha güçlü bir Bolu Belediyespor, daha çok kişiye spor yaptıran bir Bolu Belediyespor planlaması tüm ekibimizle birlikte yapacağımız çalışmalarla yoluna emin adımlarla devam edecektir” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.