Başkan Aladdin Yılmaz'dan yeni yönetime ziyaret

08/06/2013
08
HAZ
2013

Boluspor'da Mehmet İnceayan ve yönetim kurulunun göreve gelmesinin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve belediye meclis üyeleri kulübü ziyaret ederek başarı dilediler.


“SİYASİ GELMİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, "Daha önce Boluspor kulübüne siyasi yaklaşım gösterdiğimiz iddiaları basında yer aldı. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Şu an içinde bulunduğumuz tesis il özel idaresinin desteği ile yapıldı. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Her zaman Boluspor'un yanında oldum ve olmaya devam edeceğim. . Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var ve biz bu şekilde her zaman Boluspor'a desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.


“HER ZAMAN YANIMIZDA”

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ise, “Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın Boluspor kulübüne bu kadar yaptığı yardımlar ve destekleri kimse inkar edemez. Kendisi bir Boluspor sevdalısı olarak görevde olan her yönetime desteğini verdi. Kendisine güzel sözleri için teşekkür ediyorum. El ele vererek başarıyı hep birlikte yakalayacağız” diye konuştu. Boluspor Başkanı İnceayan ve yöneticiler daha sonra Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı yeni tesisleri gezdirdiler. Yılmaz, tesislerin çok güzel olduğunu ve bu tesislere yakışır başarılar yakalamak için çalışmalar yapılacağını umduğunu belirtti.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.