BAŞKAN ADAYI CAVİT DEMİR ERTELENEN KONGRE SONRASI KONUŞTU

31/05/2019
31
MAY
2019

Boluspor'un Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Halı Saha tesislerinde düzenlenen kongresinde yaşanan gerginliğin ardından konuşan Boluspor Başkan adayı Cavit Demir, "15 Haziran'daki kongrede yüzde 90 aday değilim" dedi.

Ertelenen Boluspor kongresinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Demir, kırmızı beyazlı takımın başkanı Necip Çarıkçı'ya sert sözlerle yüklendi. Başkan Çarıkcı'nın delegeleri arayarak kongreye gelmemelerini istediğinin altını çizen Demir, "Bugün burada bitmesi gereken bir olaydı ama her zaman olduğu gibi Necip başkan koltuğu bırakmak istemiyor. Bir daha ki dönem aday olur muyuz olmaz mıyım bilmiyorum. İnsanlara söz verdik, buraya geldiler. Bu kongreyle ilgili şu anlamda bir şey söylemek çok doğru değil. Kulübün mali durumu ortada. Biz arkadaşlarımızla dostlarımızla temiz bir yönetim olsun diye yola çıktık. Hayırlısı olsun diyoruz ama üyelerin aranarak kongreye gelmemelerini istenmesi ve kongre yok denilmesi son derece yanlış" diye konuştu.

Demir'in açıklamaları sırasında delegelerden biri "Bırakın çekilin. 20 milyon borcu bırakan temizlesin" diye bağırdı.

Üyelerin kongreye gelmemeleri için aranmasına yönelik tepkisini sürdüren Demir, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Delegelerin aranması şık olmadı. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. Bizden buraya kadar hayırlı uğurlu olsun. Düşüneceğiz, kendi aramızda toplantı yaptıktan sonra karar vereceğiz ama bir daha ki döneme aday olmama olasılığımız yüzde 90. Boluspor'a hayırlı olsun"

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.