BAŞKAN ABAK'TAN DÜŞÜNDÜREN AÇIKLAMALAR

09/07/2014
09
TEM
2014

Boluspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Savaş Abak, Köroğlu TV ekranlarında merak edilenleri cevapladı. Moderatörlüğü’nü Mustafa Özkan’ın yaptığı ve İlhan Özdemir’in yorumcu olarak katıldığı ‘Serbest Vuruş’ programına konuk olan Başkan Abak, kamuoyu tarafından merak edilen soruları içtenlikle cevapladı.

 Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak: “En geç Cuma gününe kadar transferlerimiz olacak. İsimlerimiz belli. Kadronun %65-%70’lik durumu belli. Ama burada isim vermek istemiyorum ancak transferlerimiz hızlı bir şekilde olacak. Hiç kimse bu konu hakkında şüphe duymasın.” Abak ayrıca: “Bu sene Fenerbahçe yine Topuk Yaylası’na kampa geliyor. Görüştük, inşallah Bolu’da öyle bir maç organize edeceğiz.”  

İşte Köroğlu TV’de yayınlanan programdan satır başları:

 

49.YILDA BOLUSPOR’U LİGDE TUTTUK

Biz geçen sene hiç kimsenin kabul etmediği bir dönemde aldık, sahip çıktık. Geçen sene başarmamız gereken olay kulübü ligde tutmaktı. 49.yılda Boluspor’u ligde tuttuk. 50. yılda da Boluspor’u, camiaya yakışan en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Kulüplerin mali durumları gün geçtikçe kötüye gidiyor. Boluspor’da bu hususta ekonomik anlamda bizim en iyi kadroyu kurup, elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Maddi durumda da çok rahat bir konumda olmadığımız için dikkatli davranmalıyız.

 

TRANSFERLERİMİZİN %70-%75’İNİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Bu sezon PTT 1’nci ligde oynayan takımların verdiği uçuk rakamlar ücretlerin altından kalkamayacak bir duruma geldi. Ama bu durum şunu göstermiyor. Biz hiç transfer yapmayacak mıyız? Gibi bir durum ortaya çıkıyor. Biz transferlerimizin %70-%75’ini gerçekleştirdik. Bunu kamuoyu ile paylaşmadık. Neden paylaşmadık? Onu da anlatayım. Süper Lig ekiplerinden bir oyuncu ile anlaştık. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Normalde geçen hafta imzayı atacaktı. Ancak yine PTT 1’nci lig takımlarından bir tanesi araya girerek fiyat arttırdı. Bu ligdeki fiyatlara baktığımız zaman 25-30 milyon TL bütçeli takımlar var.

 

EN GEÇ CUMA GÜNÜNE KADAR TRANSFERLERİMİZ OLACAK

Bizim mali durumumuz belli. Biz bütçemize göre hareket etmeliyiz. Şu anda isim vermek istemiyoruz ama en geç Cuma gününe kadar bizim transferlerimiz olacak. İsimlerimiz belli. Kadronun %65-%70’lik durumu belli. Ama burada isim vermek istemiyorum ancak transferlerimiz hızlı bir şekilde olacak. Hiç kimse bu konu hakkında şüphe duymasın. Taraftarımız ne kadar heyecanlanıy

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.