BAŞARININ MİMARLARI KONUŞTU...

27/04/2014
27
NİS
2014

Kıbrıscıkspor’un BAL Ligine yükseldiği maç sonrası Kıbrıscık Kaymakamı, Kıbrıscıkspor Başkanı ve Antrenör Mustafa Esmer açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;
 
Emre Yalçın “Başarının kıymetini bileceğiz”
Kıbrıscık Kaymakamı Emre Yalçın, Mudurnuspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yalçın “Bu günlere gelmek kolay olmadı ama bu başarının kıymetini bundan sonra bileceğiz” dedi.
 
Kıbrıscıkspor-Mudurnuspor maçını için protokoldeki yerini alan Kıbrıscıkspor Kaymakamı Emre Yalçın, maç sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu. Yalçın “Oyunculara baktığımız zaman hakikaten hepsi çok genç. Hak ettikleri bir başarı oldu. Kıbrıscıkspor, değerli başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyeleri sayesinde buralara geldi. Bu günlere gelmek kolay olmadı ama bu başarının kıymetini bundan sonra bileceğiz ve bundan sonra Kıbrıscıkspor’u daha iyi bir konuma getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Kıbrıscıkspor’un daha iyi olacağına inanıyorum ve daha büyük başarılar bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Kocadağ “Oyuncularımız gerekeni yaptı”
Kıbrıscıkspor Başkanı Sabahattin Kocadağ, 4-1 kazandıkları Mudurnuspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Biz Kıbrıscıkspor olarak şunu söylüyoruz. Biz alt yapıya yatırım yaptık, yapacağız da” dedi.
 
Mudurnuspor’u 4-1 mağlup ederek BAL Ligine yükselen Kıbrıscıkspor’un Başkanı Sabahattin Kocadağ, maç sonrası duygularını gazetemizle paylaştı. Kocadağ yaptığı açıklamada “Biz bu sonucu bekliyorduk ama ben şahsen Kıbrıscıkspor’un başkanı olarak dün gece hiç uyumadım. Bu bizim ne kadar istediğimizi gösteriyor. Aynı zamanda stres içinde olduğumuzu gösteriyor. Oyuncularımız hakikaten çok stres içindeydi. Tamda istedikleri oyunu ortaya koymadılar ama belirli bir zamandan sonra kendi kimliklerine büründüler ve gerekeni yaptılar. Biz Kıbrıscıkspor olarak şunu söylüyoruz. Biz alt yapıya yatırım yaptık, yapacağız da. Bu çocuklarımız BAL Liginde 2-3 takviyeyle ilimizi temsil edecekler. Bolu bundan emin olsun. Ben öncelikle Mustafa Esmer hocama, futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Ayrıca bugün Kıbrıscık için çok özel bir gün” diye konuştu.
 
Mustafa Esmer “BAL Ligine çıktığımız için mutluyuz”
Kıbrıscıkspor antrenörü Mustafa Esmer, 4-1 kazandıkları Mudurnuspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Çok mutluyum. Oyuncularım bunu hak etmişti zaten. Sizlerde biliyorsunuz bu oyuncular yaş gruplarından itibaren geliyorlar. Oyuncularımın alınlarından öpüyorum” dedi.
 
İlimizi önümüzdeki sezon BAL Liginde temsil edecek olan Kıbrsıcıkspor’un b
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.