BAŞARILI SOL BEKE SÜPER LİG GÖRÜNÜYOR

19/06/2014
19
HAZ
2014

Transfer sezonunun start almasıyla birlik de Hakan Arslan ismi de süper lig takımları arasında geçmeye başladı. Boluspor’ a geldiği günden beri performansı ile dikkatleri çeken Hakan Arslan her sezon olduğu gibi bu sezonda süper lig takımları tarafından telaffuz edilmeye başladı.

Transferi için birkaç süper lig takımı menajerler aracılığı ile Boluspor ’un kapısını çalarken tecrübeli sol bek’i süper lige getirmek istiyorlar. Teknik direktör Reha Erginer’ in Hakan Arslan ile ilgili vereceği rapor önem kazanırken transferinde verilecek rapora göre netlik kazanması bekleniyor.

Transfer sezonunun başlamasıyla birlik de yönetim kuruluda Hakan Arslan için gelecek ciddi teklifleri değerlendirileceği söyleniyor. Gelen tekliflerde tecrübeli oyuncu Hakan Arslan değerini bularak gitmesini isteyen yönetim kurulu görüşmelere devam ederken Hakan Arslan için Boluspor’ un menfaatlerinin önde tutulacağı da gelen haberler arasında yer alırken Boluspor ‘un süper ligden kapısını çalan takımlarda sır gibi saklı tutuluyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.