BAŞARILI KOÇ MURAT YOLCU BOLU'DA KALDI

27/06/2018
27
HAZ
2018

Bolu Belediyespor Boluspor Takımımız 2018-2019 sezonu öncesi, başarılı bir sezon geçiren başarılı Koç Murat Yolcu ile tekrardan anlaşma sağladı.

Bolu Belediyespor Yönetim Kurulu yeni sezon öncesi çalışmalarına başladı. Öncelikle antrenör sorununu çözmek isteyen Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımız, başarılı koç Murat Yolcu'yu Bolu'ya davet etti. Kulüp başkanı Engin Alemdar yönetiminde toplanan yönetim Kurulumuz antrenör Murat Yolcu ile yaptığı görüşme sonrası 2018-2019 sezonu için devam karı aldı.

BASKETBOL ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

Kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Basketbol Şube Başkanı Aytaç Eskcioğlu "2018-2019 sezonu için hocamızla yaptığımız görüşme sonrası devam kararı aldık. Hocamızla yaklaşık 1,5 yıldır beraberiz. O bizi tanıyor, biz onu tanıyoruz. İlimizde Basketbol'un çıtasını daha yukarılara taşımak adına hocamızla birlikte çalışmalar yapacağız. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu senede tecrübeli ve genç bir kadro kurarak hedefe oynayacağız. Bu konuda hocamıza inanıyor ve güveniyoruz. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.