Başarılı kaleci yönetime veryansın etti

25/06/2013
25
HAZ
2013

Boluspor'un başarılı kalecisi Eser Altın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Yönetimin kendisine karşı tutumunu eleştiren Eser, 'Ben futbolu Boluspor'da bırakmak istiyordum ama beni kopardılar' dedi. 

 

Boluspor'un başarılı kalecisi Eser İstanbul'un yolunu tuttu, ardından 'neden anlaşılmadı' soruları kamuoyunda yer almaya başladı. Bolu'yu ve Boluspor taraftarlarını çok sevdiğini söyleyen Eser, Boluspor Yönetimi ile yaşadığı süreci Bolu Takip'e anlattı.

 
'KOMİK RAKAMLAR TELAFUZ ETTİLER'

Pazartesi günü İ.B.Belediyespor ile anlaştığını açıklayan Eser, 'Ben Boluspor'a bonservissiz geldim. Aldığım paralarda ortada ve bir ameliyat süreci de yaşadım. Yönetim ile bir araya geldiğimizde 'ben Bolusporda kalmak' istiyordum. Ancak bana o kadar komik tekliflerde bulundular ki; beni istemediklerini çok belli ettiler' dedi.

 
'BANA SENET İMZALATTILAR'

Yönetim'in 6 gün boyunca kendisini kimsenin aramadığını vurgulayan Eser Altın, 'Transfer ettikleri oyuncularla aynı gün anlaştılar, beni aramadılar. Eser, '2-3 gün süre istiyor' dediler. Ben ne diye süre isteyeyim? İçeride 70 bin Lira alacağım vardı, onu bıraktım. Üzerine bana 50 bin Liralık senet imzalattılar. Bu şartlar altında ayrıldım' şeklinde konuştu.

 
'BENİ ARAMADILAR, BEN ARADIM'

Her zaman futbolu Boluspor'da bırakmayı düşündüğünü ve bunu çevresi ile de paylaştığını ifade eden Eser Altın, 'Taraftarla aram çok iyiydi. Bolu'yu seviyordum. Benim Boluspor'dan ayrılmak gibi bir niyetim yoktu. Ama bize yaklaşım şekilleri güzel olmadı. Beni istemediklerini ortaya koydular. Salı günü geldim, 'ertesi gün haber veririz' dediler. 5 gün geçti, aramadılar. Seçkin Abi'yi aradım; bana 'teklifin yüksek, seninle anlaşamayacağız' dedi. Beni arama gereği bile duymamışlar' ifadesini kullandı.

 
 

Boluspor Yönetiminin 'Bizle görüşmeden İ.B.Belediyespor ile anlaştı' şeklindeki sözlerinin kulağına geldiğini belirten Eser, 'Bir kere benim karakterime aykırı bir durum. Ben futbolu Boluspor'da bırakmayı düşünürken bana 50 bin Liralık senet imzalattılar. Bana bunu yapmaları bile ayıp. Başkan bana, 'senin bedelsiz ayrılışını kamuoyuna nasıl açıklarım' diyor, ardından gazetelere 'alacaklarına karşılık ayrıldı' diye açıklama yapıyor. Nasıl oluyor bu' dedi.

 

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.