BAŞARILI HOCA BOLULULARDAN DESTEK İSTEDİ

07/11/2019
07
KAS
2019

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde temsilcimiz Bolu Belediyespor ligdeki seriyi sürdürmek için Çanakkale Belediyespor'u konuk edecek.

İlk 4 maçını kazanarak Bolu'ya yeni bir heyecan getiren  Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımında tecrübeli hoca Salih Yergin taraftar desteği ile Çanakkale maçını da kayıpsız geçmek istediklerini belirtti. "Geçtiğimiz akşam Merkez TV'de yayınlanan Sporun Merkezi programına konuk olan Yergin Vedat Özkan'ın sorularını yanıtladı. 

Genç hedefi olan bir takım kurduklarını belirten Yergin "Bizim hedeflerimiz uzun vadede. Bolu'ya daha büyük projeler için geldik.  22 yaş ortalaması ile oynayan bir ekibimiz var. Bu ekip ve kuracağımız güçlü alt yapı ile uzun vadede Bolu'da Voleybol en çok sevilen spor dallarından biri olacak" dedi. 

Çok kulüp değiştiren bir teknik adam olmadığını da sözlerine ekleyen Yergin Pazar günü 17 Temmuz Spor Salonunda oynayacakları Çanakkale Belediyespor maçını mutlaka kazanmak istediklerini belirtti. Taraftar desteğini ilk iki iç saha maçında çok hissettiklerini, Çanakkale Belediyespor maçında da en büyük güçlerinin yine taraftarlar olduğunu belirtti. Yergin ayrıca ailelerin çocukları ile maçlara gelebileceğini sözlerine ekledi.    

 10 Kasım pazar günü 17 Temmuz Spor salonunda oynanacak olan mücadele saat 15.00'de başlayacak. Boluspor maçından önce çok sayıda kırmızı beyazlı taraftarın ve sporseverlerin Bolu Belediyespor Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol maçında takımımızı desteklemek için gideceği öğrenildi. Mücadele ücretsiz izlenebiliyor.

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.