BAŞAKŞEHİR'İ KUPADAN ELEYEN GİRESUN, BOLU'YU GÖZÜNE KESTİRDİ

18/01/2018
18
OCA
2018

Yeşil-beyazlıların Asbaşkanı Kazancıoğlu: "Pazar günkü karşılaşma bizim için çok önemli. Onları buradan puansız göndermek adına oyuncularımız gerekeni yapacaktır"

Akın Çorap Giresunspor’un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, hafta sonu Boluspor ile oynayacakları karşılaşmayı kazanacaklarını söyledi.

Asbaşkan Kazancıoğlu; “Bugünden itibaren aklımızda tamamen Pazar günkü Boluspor maçı olacak. Altı puanlık bir maç olarak görüyoruz.  Boluspor ligin güçlü ekiplerinden biri ve şuanda Play-Off hattının içerisindeler. Seyircimizin önünde oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanacağız” dedi.

İÇERİDE KAZANMALIYIZ

Sezonu ilk iki içerisinde tamamlayabilmeleri için özellikle iç saha maçlarında puan kayıpları yaşamamaları gerektiğini aktaran Asbaşkan Kazancıoğlu; “Evimizde oynayacağımız sekiz karşılaşmayı da kazanmak zorundayız. Bunu başarabilirsek deplasmanlardan getireceğimiz puanlar bizi ilk ikinin içerisine sokar. Boluspor karşılaşması bizim için çok önemli. Onları buradan puansız göndermek adına oyuncularımız gerekeni yapacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.