Balıkesirspor maçı öncesi son bilgiler...

07/02/2014
07
ŞUB
2014

Boluspor PTT 1.Ligde 24.hafta mücadelesinde Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu’nda zirve mücadelesi veren Balıkesirspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Saat 13.30’da oynanacak 2.yarıda henüz galibiyetle tanışamayan Boluspor için büyük önem taşıyor. Kırmızı-beyazlılar tam 140 gündür içerde maç kazanamıyor.

Boluspor karşılaşma öncesinde Cumartesi sabahı yapacağı ter idmanı ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Kırmızı-beyazlılarda cezalı Dixon, sakat Ali Güzeldal ve sözleşmesindeki özel madde nedeniyle kadro yer almayacak olan Mustafa Kayabaşı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan kaleci Emrullah dışında eksik oyuncu yok. Kırmızı-beyazlılar bu maçı kazanıp 140 günlük hasreti bitirmek ve ligden düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

İşte İdeal 11!..

Boluspor’un pazar günü  saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleye şu 11’le çıkması bekleniyor: Atacan, Zlatkov, Cemil, Adem, Alican, İsmail Haktan, Çağrı, Alp, Hakan, Emrah, Emre.

Düdük Çeliker’de  maç TRT Avaz ve TRT HD’de

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, PTT 1. Lig'de Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Boluspor-Balıkesirspor maçında düdük Özkan Çeliker’de olacak. Çeliker’in yardımcılıklarını Şenol Ersoy ve Oğuz Terzi, 4.hakemliği ise Şeref Taştan yapacak. Diğer yandan saat 13.30’da başlayacak olan mücadele TRT Avaz ve TRT HD’den naklen yayınlanacak.

Boluspor en son 1986’da kazandı

Boluspor yarın konuk edeceği Balıkesirspor ile lig tarihinde 9 kez karşı karşıya geldi. 2 takım arasında oynanan 9 maçta Boluspor ve Balıkesirspor 4’er kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle noktalandı. Bu maçlarda kırmızı-beyazlılarımızın 11 golüne Balıkesir temsilcisi yalnızca 6 gol ile cevap verebildi. Boluspor ligde rakibini en son 23 Şubat 1986’da deplasmanda 5-0 yenerken, konuk ekip ise aynı tarifeyi sezon öncesi 14 Temmuz 2013’de Bolu’da oynanan maçta uyguladı.

BARIŞ GÜZELTÜRK / BOLU EKSPRES

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.