Balıkesir cephesi farklı galibiyeti böyle değerlendirdi

15/07/2013
15
TEM
2013

İlk hazırlık maçını 5-0 kazanan Balıkesirspor'da takımdaki uyum, teknik heyeti sevindirdi.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'da, ilk hazırlık maçında alınan 5-0'lık galibiyet, gelecek adına teknik heyeti sevindirdi.


Teknik direktör İsmail Ertekin, yeni sezon hazırlıklarının Bolu kampında sürdüğünü, çalışmaların verimli geçtiğini söyledi. İlk hazırlık maçını Boluspor'la yaptıklarını ve 5-0 kazandıklarını ifade eden Ertekin, şunları kaydetti:

"Bütün futbolcularımızı deneme imkanı bulduk. Boluspor, as oyuncularına fazla yer vermedi. Zaten bizim için sonuçtan çok ortaya konulan oyun. Oyuncularımızın neler yaptığını, gelecekte neler yapabileceğini gördük. Uyumlu takım olmaya çalışıyoruz. Bunu önümüzdeki günlerde daha fazla sahaya yansıtacağız. İlk maçımızda yeni kadromuzun ortaya koyduğu futbol, bizi gelecek adına sevindirdi."

Ertekin, 18 Temmuz'da Adana Demirspor ile bir hazırlık maçı yapacaklarını dile getirerek, bu maçla eksiklerini daha net belirleyebileceklerini söyledi.

Kampta denenen Brezilyalı Andrey Coutinho'nun temposu düşük olduğu için gönderildiğini kaydeden Ertekin, yeni transfer Ganalı santrafor Kwame Amponsah Karikari'nin bu akşam kampa katılacağını ifade etti.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.