BAKAN BAK AMATÖR TAKIMLARI UNUTMADI

16/03/2024
16
MAR
2024

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Bolu Belediye Başkanı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek için geldiği Bolu ziyaretinde Boluspor’a yaşayan bir stadyumu en kısa sürede kazandıracaklarının müjdesini verdi. Bakan Bak ayrıca amatör spor kulüplerine destek olacağını ifade ederken program sonunda Bolu AKF Başkanı Cemalettin Metin Bakan Bak'a hediye takdim etti.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un açıkladığı Bolu’yu bir adım öne götürecek 101 projesine destek vermek için bakanlar Bolu’ya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bolu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ilk olarak Bolu Valiliğini ziyaret etti. Vali Erkan Kılıç tarafından karşılanan Bakan Osman Aşkın Bak, valilikte düzenlenen Yatırım Değerlendirme Toplantısına katıldı. 

Valilik ziyaretinin ardından Bolu Atatürk Stadyumuna geçen Bakan Osman Aşkın Bak, burada Boluspor Yönetimi, futbol kulüpleri ve sporcularla bir araya geldi. 
Yoğun yağmur altında Bolulular ile stadyumda bir araya gelen Bakan Osman Aşkın Bak, burada yaptığı konuşmada yaşayan bir stadyumu en kısa sürede kazandıracaklarının müjdesini verdi ve Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek istedi. 
“Stadyum çalışmalarını süratle tamamlayıp ihalesini yapacağız”
Bolu için en önemli bir konular arasında yer alan stadyum projesinin en kısa sürede yapılacağının müjdesini veren Bakan Osman Aşkın Bak, “Modern, yaşayan, gençler için çok güzel bir stadyumu Bolu'ya kazandıracağız Çok kısa zamanda başlayıp onun çalışmalarını süratle tamamlayıp ihalesini yapacağız. Bolu'ya hayırlı olsun. Boluspor'a da başarılar diliyoruz. Genç başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’a destek istiyoruz. Bolu'yu ayağa kaldıracağız. Bolu güzelliklerle tekrar tanışacak. Yolumuz açık olsun diyoruz. Her şey Bolu için, genç Bolu için, spor şehri Bolu için. En kısa zamanda stadyumu yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” şeklinde konuştu. 

“Yaşamkent'e 1000 kişilik spor salonu yapılacak”

 Boluluların yapılan hizmetlerin en iyisini hak ettiğini ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak, “Bolu'nun spor şehri olması yönünde çok daha büyük adımlar atacağız. Yaşamkent Gençlik Merkezimiz bitti. Yakında açılışını yapacağız. Yine Yaşamkent'te 1000 kişilik bir spor salonu inşaatına başlıyoruz. Bolu özellikle kamp yapanlar için önemli bir mekân. Bolu'ya Aladağ’da bir gençlik kampı kazandıracağız. Mevcut kamp var ama onun yanında çok modern, pek çok uluslararası misafirin kalabileceği güzel bir Aladağ Gençlik Kampı'nı da Bolumuza kazandıracağız. Yine Karaçayır bölgemizde 250 kişilik salonumuzu yapıyoruz. Onu da gerçekleştireceğiz ve yanına da yine jimnastik içinde bir salon talebi var. Onu da yapacağız. Bolu'muza tekrar hayırlı olsun diyoruz. Bolulular bu hizmetleri hak ediyor.” dedi.

“Bolu'nun çocukları kayakta da başarılı olacaklar”

 AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un projeleri arasında yer alan Amatör Spor Kulüplerine Destek, Bolu Spor Akademisi gibi projeleri destekleyeceklerini ifade eden Bakan Osman Aşkın Bak, “Yine belediye başkan adayımızın bir projesi daha var. Belediye başkanı adayımız Kartalkaya'da Bolulu gençlerin kayak öğrenmeleri için bir proje planladı. Onu destekliyoruz. Bolu'nun çocukları kayakta da başarılı olacaklar. Yine amatör spor kulüplerimizin talepleri var. Amatör spor kulüplerimize de maddi destek sağlayacağız. O konuda da çalışmaları hazırladık. Çok kısa zamanda onları bizim yöneticilerimiz paylaşacak. Boluspor'a da destek olacağız.” ifadelerini kullandı. 

Bakan 1000 kişilik öğrenci yurdu sözü verdi

Konuşmasında Bolu’nun hayırsever babası İzzet Baysal’ı da unutmayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Bolu için 1000 kişilik öğrenci yurdu talebi var. Onu da ihalesine başlayacağız. O da hayırlı uğurlu olsun. Bolu'ya hizmet etmiş İzzet Baysal'ı da rahmetle alıyoruz. Sağ olsun çok güzel hizmetler yaptı. Bolu’ya eserler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi. 

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MADDİ DESTEK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ayrıca Bolu'da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine maddi destek vereceklerini belirterek, semt spor sahaları yapacaklarını belirtti. Çok sayıda amatör futbol kulüp yöneticilerinin katıldığı organizasyon sonrası Bakan Bak'a program sonunda Bolu AKF Başkanı Cemalettin hediye takdim etti.   

 

1 yorum yapılmış

  • Mdurukan 16 Mart 2024 • 17:30

    Hele bi olsun hanki parti yaparsa elini opecem

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.