BAK BAK BAK ŞU AÇIKLAMAYA....

05/05/2016
05
MAY
2016

Samsunspor'un eski futbolcularından Boluspor’un deneyimli sağ beki Adem Alkaşı Balıkesirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi yüreklere su serpecek jest gibi açıklamalarda bulundu.

Ligde hedefi olmayan Boluspor play-off mücadelesi veren Balıkesirspor ile karşılaşacak. İlk altıya kalmak isteyen Samsunspor'un rakibi olan Balıkesirspor maçı için Bu hafta Balikesirspor ile maçımız var. Boluspor’lu takım arkadaşlarım ile yemin ettik. Balikesirspor maçını alıp Samsunspor taraftarına armağan edeceğim.” dedi.  

Samsunspor’un bu hafta Balıkesirspor’a kaybettiği maça çok üzüldüğünü belirten Kırmızı beyazlıların eski futbolcusu Adam Alkaşi,”Samsunspor bu hafta yenildiği Balikesirspor maçında o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. Ben Samsun’u Samsunspor’u çok seviyorum. Benim çocuklarım Samsun’da doğru oranın yeri bende ayrıdır.  

Bu hafta Balikesirspor ile maçımız var. Boluspor’lu takım arkadaşlarım ile yemin ettik. Balikesirspor maçını alıp Samsunspor taraftarına armağan edeceğim.” dedi. Bu açıklamalar sornası ise kırmızı beyazlı Kulüp ile şampiyonluk yaşayan Alkaşi’yi Samsunspor’lu taraftarlar teşekkür yağmuruna tuttu. Hatırlıyacağınız üzere Samsunspor’lu taraftarlar Adem’i sezon başı kadroda görmeyi çok istemiş ancak oyuncunun Boluspor ile olan bonservisi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. 

Kaynak: haber1965.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.