AVRUPA İKİNCİSİ TAKIMIMIZ ÖDÜLÜNÜ ALDI

12/06/2014
12
HAZ
2014

Portekiz’in Porto kentinde, 06-09 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hokey Kulüpler Challenge III Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil eden Highway Bayan Hokey takımımız Avrupa ikincisi oldu.  

 

Avrupa Hokey Kulüpler Challenge III Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil eden Highway Bayan Hokey takımımız Avrupa ikinciliğini elde etti. 6 takımın katılımıyla gerçekleşen organizasyonda B grubunda mücadele eden temsilcimiz, ilk maçında Cebelitarık temsilcisi Hawks HC takımını 4-0, ikinci maçında ise turnuvanın ev sahibi Porto takımını 6-0 yenerek adını finale yazdırdı. Final müsabakasında Fransız Sport Athletique Merignacais takımına 6-2 mağlup olan temsilcimiz Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Ülkemiz adına yeni bir başarıya imza atan Highway Bayan Hokey Takımı’na Bolu Dağı A.Ş. Yönetimi Highway Outlet AVM’de bulunan Mehmet Usta’da kahvaltı verdi. Salı akşamı Portekiz’den dönen takıma kahvaltı veren Bolu Dağı A.Ş. Yönetimine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ümid Karlı eşlik etti. Bolu basının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltının ardından takıma ödülleri takdim edildi.

FİNAL OYNAMAK DA ÇOK ÖNEMLİ

 

Highway Hokey Kulübü Antrenörü Yasin Yükseler, düzenlenen kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada “Bu sene şampiyonaya geçen senenin Avrupa Şampiyonu olarak gittik. Geçen sene Salon hokeyinde Avrupa Şampiyonu olmuştuk. Bu sene ise açık sahada mücadele ettik. Bizim Türkiye’de sahamızın olmaması, hem milli takımlar düzeyinde hemde kulüpler düzeyince bize çok ciddi bir sıkıntı yaratıyor Avrupa’da futbol sahalarında oynuyor olmamızın, büyük bir sebebi beklide şampiyonluğu getiremememize sebep oldu. Fransızlarla oynadık final maçımızı. Gerçekçi olmak gerekirse Fransızlar bizden daha iyiydi. Fransa Avrupa Şampiyonların en üst liglerinde oynayan bir ülke. Biz yinede hedefimize ulaştık diye düşünüyorum. Final oynamakta çok önemli bir başarı, her şeye rağmen. Ben inanıyorum ki, Bakan Yardımcımız Metin Yılmaz beyle görüştüğümüzde bu sene mutlaka bir hokey sahasının olacağını ve temellerinin bu Eylül ayına kadar biteceğini söyledi. Saha olduktan sonra ben, ülke olarakta hedefimizin daha çok büyüyeceğini, Bolu’nun da Hokeyin üstü olacağının garantisini verebilirim. Biz bu hokeye başlarken, ben özellikle çok destek alamadım Bolu’da. Bugün görüyorum ki, o gün başladığıma inandığım bir şeyin arkasında durduğum için ve bugünde birçok insanın desteğini aldığım için çok mutluyum. Uma

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.