Atalay hoca gelecekten umutlu

24/11/2013
24
KAS
2013

Boluspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen, Anadolu Basketbol maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Gemen, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz sene 1 hata yaptık ve ilk turda 1 mağlubiyet aldık. Nazar boncuğu dedik, sizlerde destek oldunuz. Bu sene mümkün olduğu kadar buraları, bir şeylerin üzerine koyarak gitmek istiyoruz” dedi.

    Geçtiğimiz sezon yaptıkları hataları bu sene yapmayarak ilk turu namaglûp geçmek istediklerini ifade eden Boluspor Basketbol Takımı koçu Atalay Gemen “Geçtiğimiz sene 1 hata yaptık ve ilk turda 1 mağlubiyet aldık. Nazar boncuğu dedik, sizlerde destek oldunuz. Bu sene mümkün olduğu kadar buraları, bir şeylerin üzerine koyarak gitmek istiyoruz. 15 gün yine maç yok ve bizim bir yelere maç yapmaya gitmemiz lazım. Transferlerimizi neticelendirmemiz lazım. Bildiğiniz gibi ben transferlerle ilgili bir açıklama yapmıyorum. Transfer yapılacak mı? Yapılmayacak mı? Bilmiyorum. Yönetim kurulumuzla oturup konuşacağız. Eğer transfer yapılacaksa, biran önce transfer yapıp onlarla çalışmalara devam etmeliyiz. Bu tur daha önce anlattığım için önemli. Üstüne koyup, koyup yukarıya daha diri gitmek istiyoruz. En sonuna kadar diri gitmek zorundasınız. Kadronuzun yettiği kadar, bütçeniz elverdiği kadar. Geçtiğimiz sene biraz yumuşak başladık. İlk devre 1 ay ve ikinci devrede 1 ay maç yapıyorsunuz. Zaten 3 ay sürüyor. 3 ayın 2 ayı maç yapmıyoruz” dedi.

 

 

SERDAR KALİTELİ BİR OYUNCU

Hafta içi karşılıklı anlaşılarak Boluspor Basketbol Takımı ile yollarını ayıran Serdar Hot ile ilgilide açıklamalarda bulunan Gemen “Onun bir fikri vardır, bizim bir fikrimiz vardır teknik anlamda. Oturup konuştuk ve ortak noktamız ayrılma noktası oldu. Serdar Türkiye’ye mal olmuş, herkesin bildiği çok kaliteli bir oyuncu. Her spor dalında olduğu gibi bizde bir ayrılık oldu. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun diyelim” ifadelerine yer verdi.

 

YÖNETİMLE TRANSFERİ KONUŞACAĞIZ

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu senede transfer konusunda açıklama yapmak istemediğini belirten tecrübeli hoca “Yönetimle transferi konuşacağız. Belki 4 belki hiç transfer yapmayacağız. Geçtiğimiz senede bildiğiniz gibi transferle ilgili hiç açıklama yapmadım. Prensip olarak ben yapmamaya çalışıyorum. Yönetim kurulumuzda oturup konuştuktan sonra yönetimimiz gerekli açıklamayı yapar ilerleyen günlerde diye düşünüyorum. Bize destek olan ve yalnız bırakmayan tüm spor severlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.