Antep Boluspor'u iyi analiz etmiş

11/02/2012
11
ŞUB
2012

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, rakibi çok iyi analiz ettikleri için 3 puanı kazandıklarını vurgulayarak, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Geçtiğimiz haftalarda Güngören ve Giresunspor karşısında puanlar kaybettik. Yardımcımı Boluspor'u analiz etmesi için maçlara gönderdim. Ayrıca Boluspor'un son 5 maçının görüntülerini futbolcularıma sürekli izlettim. Ona göre idmanlar yaptık. Baktığımızda Boluspor'un hep doldur boşalt yaparak pozisyon aradığını gördük. Oyuncularım da kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirince galibiyet geldi. Onları kutluyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un file bekçisi Onur Bulut da Boluspor gibi rakip karşısında kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:


"Bolu bizim için çok zor bir deplasmandı. Rakibimiz ilk 3 sırayı hedefleyen bir ekip. Biz de play-off'a katılma adına mutlaka puan almak zorundaydık. Puan isterken puanlarla döndük. Takım arkadaşlarımı kutluyorum."

"RAKİBİ SÜREKLİ ANALİZ ETTİK"


Konuk takımın bir başka oyuncusu Samet Kumbaşı da maçı şöyle değerlendirdi:
"Kazandığımız için mutluyuz. Boluspor bizim için zor bir deplasmandı. Buraya gelmeden rakibi sürekli analiz ettik. Kasetlerden maçlarını izledik ve ona göre antrenmanlar yaptık. Sonucunu da aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.