ANRE SANTOS'TAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

04/11/2016
04
KAS
2016

Brezilyalı yıldız oyuncu Andre Santos, Radyospor’da Salim Manav’a konuştu.

Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Andre Santos, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a önemli açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Boluspor’a transfer sürecinden bahseden Andre Santos, "Boluspor’a gelişim zor olmadı. Daha önce Fuat Çapa ile çalışma imkanım olmuştu. Onun dışında Boluspor’da geçmiş dönemlerde forma giyen Fabiano Oliveira’dan da bilgi aldım. Sezon öncesi Fuat Çapa, Boluspor’da bir proje olduğundan bahsetti. Daha sonra Başkan Necip Çarıkçı'yı tanıdım. Hedefleri olduğu için Boluspor’u tercih ettim" dedi.

"Yıldırım konusu yanlış anlaşıldı"

Karabükspor karşılaşmasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı anı değinen, "Yani o yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Maça ben tek gitmedim. Yanımda takım arkadaşlarım ile hocam vardı. Başkan Aziz Yıldırım beni yanına davet etti. Ben de yalnız olmadığım için gitmedim. Yani olay bundan ibaret bunu düzeltelim. Başkanla halen saygı ve sevgi çerçevesi içinde ilişkimiz devam ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Bana gösterdiği ilgiden dolayı" diye konuştu.

"Fenerbahçe'de görev almak istiyorum"

Kariyer planlamasından bahseden Santos, "Hedefim öncelikle kariyerimi burada bitirmek. Burada çok güzel günlerim geçti. Fenerbahçe’yle şampiyon oldum. Aynı duyguları Boluspor'da da yaşamak istiyorum. İleride Fenerbahçe'de aktif futbolcu olarak değil ama saha dışı görevlerde yer almak isterim" ifadelerini kullandı.

"Arda Turan, Milli Takımda olmalı"

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Arda Turan’ın A Milli Takım'a çağrılmaması hakkında fikirlerini belirten Sambacı, "Arda Turan milli takımda olmayı hak ediyor. Daniel Alves ile Neymar arkadaşlarım onları sıklıkla takip ediyorum. Arda Turan, A Milli Takım'a ve  ülke futboluna üst düzey hizmetler yaptı. Türk futbolunda bu tarz hadiseler oluyor bende bu hadiselere yabancı değilim. O her zaman Türk Milli Takımı'nda olacaktır ve ülke futbolunu ileriye taşıyacaktır" açıklamasında bulundu.

"Mesut Özil'in performansı harika"

Arsenal döneminde bahseden Santos, şöyle devam etti: Arsenal oynanabilecek en iyi kulüplerden bir tanesi, orada oynamak benim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Arsenal'de oynayan futbolcular kalitesiyle oradalar. Mesut’un da performansı harika. Umarım sezon sonu şampiyon olurlar.

"Taraftarımız bizleri yalnız bırakmasınlar"

"Göztepe’de bizim gibi ligin iddialı takımlarından. Zevkli ve güzel bir mücadele olacak. Umarım kazanan biz oluruz. Gittiğim her stadyumda bana güzel bir ilgi var. İlgiler için teşekkür ediyorum. Türkiye'de kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum. Taraftarımıza mesajım bizleri yalnız bırakmasınlar"

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.