ANDRE ATIYOR BOLUSPOR KAZANIYOR

28/09/2016
28
EYL
2016

Andre Santos fırtınası Boluspor’un dünya yıldızı 33 yaşındaki Andre Santos 5 maçta 4 golle krallığa gözünü dikti. Boluspor’un Fuat Çapa’nın eski takımında transfer ettiği Andre Santos Boluspor formasıyla çıktığı 5 maçta attığı 4 golle Balıkesirsporşu Bekamenga’nın ardından 2.sırada yer aldı.

Sivasspor maçında 2, Elazığ maçında 1 ve Ümraniyespor maçında 1 gol atarak 4 gole ulaşan Santos, gol krallığı yarışında öne çıkarak iddiasını ortaya koydu. Boluspor’un şu ana dek elde ettiği 10 puana attığı gollerle büyük katkı yapan Brezilyalı isim golcü, ligde 4 gollü bulunan Eskişehirspor'lu Semih Şentürk ile aynı sırada yer alırken, Sivasspor'lu Burhan Eşer ve takım arkadaşı 3 gollü Poepon’u geride bıraktı.

Hedefimiz Süper Lig

Kariyerinin en parlak sezonuna başlangıç yapan 33 yaşındaki orta saha, ağır olmasına karşın her iki ayağını kullanma ve etkili gol vuruşu yapabilme özellikleriyle göz dolduruyor. Yıldız golcü sezona istedikleri gibi başladıklarını, Mersin maçında kaçırdığı penaltılar yüzünden üzgün olduğu belirterek, “Bundan sonraki haftalarda ben gollerime, takımım galibiyetlere devam edecek. Hedefimiz Boluspor’u Süper Lig'e çıkartmak" diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.