ANCO JANSEN-EMRE KILINÇ-HAKAN ARSLAN

13/06/2016
13
HAZ
2016

Kırmızı beyazlıların Karaçayır’da düzenlediği imza töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı şunları dile getirdi: “Bugün Fuat Çapa Hocamız ile iki yıllık sözleşme imzalayacağız. 2011 yılında Fuat Hoca ile Belçika'da tanıştık ve o günden bu yana dostluğumuz iyi bir şekilde yürüdü. O zamanda kendisini istemiştik ama olmadı. Hocamız o sene Kasımapa ve Gençlerbirliği takımlarında görev yaptı. Fuat Hocamızı yakından tanıyorum. Buraya gelmesinde en büyük etken, kendisinin bizi tanıması ve altyapı konusundaki projeleridir. Aynı zaman Boluspor'un uzun vadeli projeleri olmasıdır. Bizi çok mutlu etti. Kendisi bu konuda idealist bir teknik direktör. Boluspor'a kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli planlarında değer ve güç katacaktır. Kendisine inandığım içinde iki yıllık bir sözleşme imzaladık. Bolusporumuza hayırlı olmasını diliyorum."

ANCO JANSEN VE EMRE'YE TEKLİF YOK

Boluspor'da talibi olduğu söylenen iki oyuncu ile ilgili başkan Necip Çarıkcı bu soruları cevapladı. Teknik direktör Fuat Çapa'nın imza töreninde soruları cevaplayan Çarıkcı "Henüz iki oyuncuya da resmi bir talep yok. Öyle bir durum oluşur da şartlar oturulur konuşulur. Boluspor'un menfaatleri çerçevesinde görüşürüz gerekirse göndeririz" dedi.

ŞANLIURFASPOR İLE ANLAŞMADIK

Hakan Arslan olayında TFF'nin kararını verdiğini Hakan'a 6 ay men Şanlıurfaspor'a transfer yasağı verildiğini belirten Çarıkçı Boluspor'un Şanlıurfaspor ile 1 milyon 600 bin TL karşılığında anlaştığı haberleri doğru değildir dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.