AMATÖRE SPORA VE SPORCUYA DESTEK BÖYLE OLUR

16/09/2019
16
EYL
2019

34 yıldır Bolu'da spora önemli katkılar veren mavi beyazlı ekip Aladağspor, Çağsu Hastaneleri ile imzaladığı protokol ile bundan sonra liglerde 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' olarak mücadele edecek. 110 sporcusu mavi beyazlı ekibe maddi manevi destek verecek olan Çağsu Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Cavit Demir yönetim kurulunu kabul ederek takım hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten iş insanı Cavit Demir yaptığı açıklamada "Öncelikle yönetim kurulumuzun ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Önemli olan gençliğe ve spora yatırım yapmak. Bu sadece bir futbol takımı olmak değil. Gençleri spora yönlendireceğiz. İnşallah bundan sonra hem Aladağspor hem de Çağsu Hastaneleri olarak büyük başarılara imza atacağız" dedi.

"BOLUSPOR'A VE ÜLKE SPORUNA SPORCU YETİŞTİRSİNLER BİZ HEP YANLARINDA OLACAĞIZ"

Aladağspor yönetiminin her zaman yanında olacaklarını da belirten Çağsu Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Cavit Demir "Biz Boluspor'a, ülke sporuna sporcu yetiştirmek gençlere spor yaptırmak için var olacağız. Bu anlamda Çağsu Hastaneleri Aladağspor alt yaş gruplarında mücadele edecek. Gençler miniklerin olması bizi daha da heyecanlandırıyor. Ağaç yaş iken sözü ilkemiz olacak. Bu bağlamda 'Çağsu Hastaneleri Aladağspor' yönetim kuruluna şu ana kadar yaptıkları emekler için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

  'Çağsu Hastaneleri Aladağspor'un 110 sporcusunun ileriki zamanda artmasını dilediğini de sözlerine ekleyen iş insanı Cavit Demir tabi ki bu yönetimin kararı. Biz sadece onlara her türlü kararda destek vereceğiz. Yeter ki gençlerimiz çocuklarımız spor yapsın, biz onlara destek oluruz. " dedi.

Demir ayrıca ' Çağsu Hastaneleri Aladağspor'un maçlarına fırsat buldukça gelmek istediğini, Karaçayır'ın havasını gençlerle minik sporcularla ve amatör spora destek verenlerle birlikte solumak istediğini belirtti. Demir bu oluşumun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Aladağspor kulübü başkanı Ayhan Ceyhan'da iş insanı Cavit Demir'e teşekkür ederek, 'Çağsu Hastaneleri'nin ismine yakışır bir Aladağspor için eskiden olduğu gibi özverili ve başarılı çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.  Başkan Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin sonunda iş insanı ve Çağsu Hastaneleri yönetim kurulu başkanı Cavit Demir'e destekleri için hazırladıkları plaketi ve Aladağspor atkısını hediye ettiler.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.