AMATÖR HAFTASINA RENK KATTILAR

17/10/2014
17
EKİ
2014

Bolu’da Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Önceki gün Karaçayır Spor Kompleksinde Basınspor ile Şöhretler Karması futbol maçında karşı karşıya gelirken, sahadan Şöhretler Karması 3-2 galip ayrıldı.

Önceki gün Karaçayır Spor Kompleksinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Basınspor ile Şöhretler Karması futbol karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Maça her iki takımda kontrollü başlarken, maçın henüz 10.dakikasında Şöhretler Karması, rakip defansın hatasını affetmedi ve Erhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra kendine gelen ve kanatlardan geliştirdiği ataklarla skoru eşitlemeye çalışan Basınspor, ilk yarının son dakikalarında bulduğu golle skoru 1-1 getirdi ve ilk 30 dakika bu sonuçla sona erdi.

BASINSPOR SONRADAN AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Şöhretler Karması oldu. Rakibi karşısında topu istediği gibi yönlendiren ve ayağa yaptığı paslarla Basınspor oyuncularını yormaya çalışan Şöhretler Karması ikinci yarının ortalarında bulduğu golle skoru 2-1’e getirdi. Skorun verdiği avantajla maçın ilerleyen bölümünde ise kontra ataklarla gol armaya devam eden Şöhretler Karması rakibi Basınspor karşısında her ne kadar vasatı aşamasa da rakibinin hatalarını değerlendirerek maçta üçüncü golü buldu ve skoru 3-1’e getirdi. Kalesinde gördüğü üçüncü golden sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen ve rakibini kendi sahasına hapis eden Basınspor aradığı golü Emin’le buldu ve bu golde dostluk maçının skorunu tayin etti. (3-2). Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Basınspor ile Şöhretler Karması arasında oynanan futbol karşılaşmasında kazanan Şöhretler Karması oldu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.