ALTINORDU MAÇI ONLARA İLAÇ GİBİ GELDİ

26/02/2018
26
ŞUB
2018

Boluspor Spor Toto 1. Liginin en farklı skorlarından birini Altınordu'ya karşı alırken , zorlu maçta Cengiz Umut Meraş ile Mustafa Durak ligdeki ilk gollerini kaydettiler.

Ligin en disiplinli ve en istikrarlı futbolunu oynayan ekiplerinin başında gelen Altınordu maçında rakip fileleri 5 kez havalandıran Boluspor'un ilk iki golünü kaydeden Mustafa Durak ve Cengiz Umut Meraş perdeyi açan isimler oldular. Mustafa Durak kupada Sinopspor maçında gol atarken, Cengiz Umut ilk kez rakip fileleri havalandırdı. Sol bekte Caner Cavlun'dan formayı alan Cengiz son maçta Erzumrumspor karşsıında bekleneni veremese de, Mustafa Durak'ta aynı maçta vasatı aşamamıştı. Altınordu maçında mükemmel oyun çıkaran iki isim başarılı futbollarını birer golle süslemeyi başardılar.

SAİT HOCA ONDAN MEMNUN

Sol kanatta Guido'nun yerine Mustafa Durak'ta ısrar eden Sait hoca 29 yaşındaki oyuncusunun bu maçtaki performansından oldukça memnun olduğu öğrenildi.  

İRFAN GOLLE DÖNDÜ

Boluspor'da bu sezon Santos'un yokluğunda bir çok maçta görev alan İrfan Başaran ise Sefa'nın yerine formayı yeniden giydi. Başarılı futbolunu bir golle süsleyen İrfan sahanın en iyilerindendi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.