ALTAY GÖKHAN, DİARRA DERKEN AKABUEZE'YE DE KANCAYI ATTI

31/05/2019
31
MAY
2019

Boluspor'un eski teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın çalıştırdığı Altay kaleci Gökhan Değirmenci stoper Mamadou Diarra'dan sonra Akabueze'ye de gözünü dikti.

Boluspor taraftarının yeni sezonda kadroda görmek istediği ilk üç ismi de Altay kadrosuna katmak istiyor. Bugün (31 Mayıs) sözleşmeleri sona erecek Bentley ve Diaarra için temaslarını sıklaştıran Altay  yeni sezonda iddialı bir takım kurmak istiyor. 

DİARRA YETİŞTİRME BEDELİNİ GETİRİRSE GİDEBİLECEK

Stoper Mamadou Diarra'nın Türkiye'de bir takıma gitmesi halinde Boluspor 3 yıllık yetiştirme bedeli için en az 500 bin TL para kazanacak. Diaara'yı transfer etmek isteyen kulüp bu oyuncunun maliyetini Boluspor'a yatırmak zorunda. Başarılı savunma oyuncusu yurt dışına transfer olursa Boluspor'a 3 yıllık yetiştirme bedeli için 270 bin EURO getirmek zorunda. Boluspor'dan aylık 5 bin Dolar kazanan Diarra aylık 18 bin Dolar isteyince görüşmelerden sonuç alınamamıştı.  

GÖKHAN SEZON İÇİNDE BOLUSPOR'A İMZALAMIŞ 

Öte yandan Altay'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Gökhan için tecrübeli file bekçisinin TFF sitesinde sözleşme bitiş tarihi 31 Mayıs 2019 yazsada Boluspor'a daha önce imza attığı, bir yıl daha mukavelesi bulunduğu belirtildi. Kulüpten alınan bilgiye göre kaleci Gökhan Değirmeci'nin başka bir takıma transfer olması için o kulübün Boluspor ile anlaşmak zorunda olduğu, bonservis bedeli ödemeden başka bir takıma gidemeyeceği belirtildi.  

Bentley ise bugün itibariyle boşa çıkıyor ve istediği takımla anlaşabilecek. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.