Alp'in Tiwit'i yanlış anlaşıldı ortalık karıştı

22/12/2013
22
ARA
2013

Boluspor'da Emin başkan zamanından bu yana forma giyen ve bu sezonun en iyilerinden olan Alp Ergin'in attığı Tiwit yanlış anlaşılınca ortalık karıştı. Tecrübeli oyuncu daha sonra düzeltme mesajı yayınlayınca işin doğrusu sonra ortaya çıktı.

Boluspor'da gerginlik had safhaya ulaşırken, sosyal paylaşım sitwlwirnden yayınlanan her mesaj Boluspor'a zarar vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün kendisine sosyal paylaşım sitesinden küfür eden bir kaç kişiye cevap veren Boluspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Alp Ergin'in mesajı bir anda ortalığı karıştırdı. Daha sonra attığı mesaj için özür dileyen Alp yanlış anlaşıldığını, o mesajın kendisine küfür eden bir kaç kişiye olduğunu söyleyince işin doğrusu ortaya çıktı. Alp mesajında şu ifadelere yer verdi. "Son atmış olduğum twit in Boluspor taraftarıyla ilgisi yoktur. Tamamıyla şahsi bir meseledir. Bana küfür eden birkaç kişiye söylenmiş bir sözdür"

Taraftardan destek istedi

Alp'in attığı tiwit'in yanlış anlaşılması ve yapılan düzeltme sonrası Boluspor taraftarı ile twitter'de yine sıcak sohbet yaparak takım kaptanı olarak zorlu maçlar öncesi destek istemesi umut verdi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.