ALLAH ŞİFALAR VERSİN İNŞALLLAH

16/05/2019
16
MAY
2019

Boluspor'un efsane futbolcularından 72 yaşındaki Japon Rıdvan Ertanı, birçok iç hastalığının yanı sıra, Parkinson, Alzheimer hastası olarak da son zamanlarda sağlığını iyice kaybetmiş durumda.

Japon Rıdvan Ağabeyimiz çok hasta
Boluspor'un efsane futbolcularından 72 yaşındaki Japon Rıdvan Ertanı, birçok iç hastalığının yanı sıra, Parkinson, Alzheimer hastası olarak da son zamanlarda sağlığını iyice kaybetmiş durumda. Oğlu Ömür Ertanı ile birlikte Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir dizi kontrolden geçirilen Rıdvan Ağabeyimizle kısa bir sohbet etmek istedik. Ancak sürekli uyku halinde ve dışa tepki veremeyen Rıdvan Ağabeyimizin durumunu iyi görmedik. 

Bolunun Sesi Gazetesi Sahibi Kamuran Alagözoğlu’nu güçlükle tanıyabilen Ertanı’nın, gören tek gözünden ameliyat olması gerektiğini belirten Oğlu Ömür Ertanı, bununla ilgili tetkikler yaptırdığını, ancak doktorların ameliyatı riskli gördüğü öğrenildi. 

Boluspor'un yaşayan efsanelerinden olan ve Boluspor'da 1965-1977 yılları arasında tam 12 sene futbolculuk hayatını sürdüren, o dönem oynadığı futbolla 1.ligde Boluspor ile büyük başarıların altına imzasını atan eski kaptan Rıdvan Ertanı, uzun bir süreden beri rahatsızlığı nedeniyle evinden çıkamıyordu. Boluspor'un yaşayan efsanesi Japon Rıdvan Ağabeyimize geçmiş olsun dileklerimizle, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Bolunu Sesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.