ALKIŞLAR BU TRİBÜNE, ALKIŞLAR BOLULU SPORSEVERLERE

02/04/2022
02
NİS
2022

Misli.com Sultanlar Liginde Bolu tarihi bir yıl geçirirken ve tarihinde ilk kez bu ligde yer alırken, sporcular yöneticiler, teknik heyet kadar en büyük alkışı Bolulu sporseverler aldılar.

Bolunun Sultanları hemen hemen tüm maçlarını hatırı sayılır tribünlere karşı oynarken, özellikle Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray, Eczacıbaşı gibi önemli ekiplerin maçları tam dolu tribünlere karşı oynandı. Bolu'nun en büyük ihtiyacı salon sporlarına Voleybol ile cevap veren Bolu Belediyespor'u bu maçlarda yalnız bırakmayan Bolulu sporseverler Eczacıbaşı Dynavit maçında da tribünleri doldurdular. Salonun neredeyse tamamı dolarken sporseverler şimdiden yeni sezonu beklemeye başladılar.  

TANJU VE SİNAN BAŞKANA TARAFTARLARDAN TEŞEKKÜR

Maç sonunda iki takımı da alkışlayan taraftarlar Bolunun Sultanlarını tribünlere çağırarak "Bolu sizinle gurur duyuyor" diyerek tezahüratta bulundular. Kırmızı beyazlı taraftarlar hem Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hem de Bolu Belediyespor Kulübü başkanı Sinan Barut lehine tezahürat yaparak, takıma verdikleri emek ve destek için teşekkür ettiler.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.