Ali hoca basının karşısına çıktı

21/08/2013
21
AĞU
2013

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Bolu'daki çeşitli gazete ve televizyonlarda çalışan muhabirlerin katıldığı toplantıda Adana Demirspor maçını değerlendiren teknik direktör Ali Beykoz, önemli açıklamalar yaptı. 

 Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ali Beykoz, sağ diz ön çapraz bağları yırtılan ve yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalacak olan kaptan Ali Güzeldal'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ali Beykoz, “Ali bizim için özel bir oyuncu. Takımımızın 10 numara pozisyonunda oynayan bir futbolcumuz. Ali'nin yokluğu bizi etkileyecek. Ama hayatın içinde bu tür sakatlıklar var. Ali'nin formasını soyunma odasına astık, gelince o formayı tekrar giyecek” dedi.

Sorumluluğunun arttığını söyleyen Boluspor’un teknik direktörü Ali Beykoz, “Herkese saygı duyuyorum. Bugüne kadar kimseye gönül kırgınlığım olmadı. Şu anda sorumluluk duygum daha da arttı. Herkesin yazdığı yazıyı okuyorum ve o yazılardan ders almaya çalışıyorum. Şu anda herkese ihtiyacımız var. mütevazi bir kadromuz var. Alt yapıdan 7-8 oyuncuyu takıma monte ettik. Tabi ki yıllık planlamaya göre eksiklerimiz var. Boluspor'u en iyi şekilde çalıştırıp en iyi yerde olması için çabalıyorum. Şu anda olmamız gereken en iyi yerdeyiz” diye konuştu.

Ali Beykoz, takım ruhunu yakaladıklarını açıklayarak, şöyle konuştu: “Takım ruhunu yakaladığımızı görüyorum. Buna en güzel örneği Adana Demirspor maçından vereceğim. İlk yarı bitince tüm futbolcular soyunma odasına gitmek yerine ambulansa Ali'nin yanına koştu. Bende gittim. İşte bu bizim için önemli bir nokta. Sinerjiyi oluşturduğumuzu düşünüyorum.” Ligi hafta hafta değerlendireceklerini belirten kırmızı beyazlıların teknik direktörü Ali Beykoz, "Adana Demirspor maçı bizim için ligin son maçıydı. Oynadık ve bitti. Şu anda tamamen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olduk. O maçtan sonra da diğer maçlara hazırlanacağız. Her maçı final olarak görerek hafta hafta hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.