ALADAĞSPOR ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM..

14/04/2024
14
NİS
2024

Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Küme Play-of grubunda 2 yarı maçları başlarken, haftanın en önemli maçında GLS Grup Aladağspor en yakın takipçisi Yeniçağaspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. Mavi beyazlılar hem ikili averajda hem de puan farkı ile liderliğini sağlamlaştırdı.

Bolu Amatör Küme de bir çok mücadeleyi canlı yayınlayan Spor14'ün Youtube ve Facebook adreslerinden yine canlı yayınlanan GLS Grup Aladağspor mücadelesinin yine binler izledi. İki takımın taraftarı dostluk içinde tribünleri doldururken, karşılaşma öncesi renskli görüntüler vardı. 

Karaçayır'da oynanan karşılaşmada iki takımda başa baş mücadele ederken, maçın 26. dakikasında Yeniçağaspor kalecisi Ahmet kırmızı kart gördü. Başarılı file bekçisinin ceza sahası dışında topa elle müdahelesi ile takımını 10 kişi bırakırken, Aladağspor bu dakikadan itibaren rakibine bariz üstünlük kurmayı başardı. Bu sezon hiç mağlup olmayan Aladağspor, sahada 10 kişi kalan Yeniçağaspor'u 34. dakikada Özcan, 49 ve 68'de Metehan, 79'da oyuna sonradan giren Egemen'in golleri ile 4-0 yenmeyi başardı. Bu sonuçla GLS Grup Aladağspor 3 puan farkla liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. 

Günün diğer maçlarında Dörtdivanspor Taşkestispor'u 2-0, Sebenspor'da Yıldızspor'u hükmen 3-0 yenerek haftayı 3'er puanla tamamladılar. 

      

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.