AK PARTİ HEYETİ POTANIN DEVLERİNİ YANIZ BIRAKMADI

05/01/2019
05
OCA
2019

Bolu Belediyespor Boluspor'un Nazilli Belediyespor ile oynadığı maçta temsilcimizi desteklemeye gelen AK Parti heyeti maç sonrası fotoğraf çektirince işte ortaya bu güzel görüntüler çıktı.

Kırmızı beyazlı ekibe zorlu maç öncesi destek ziyareti yapan AK Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın, il başkanı Nurettin Doğanay, Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Ak Parti ilçe başkanı Kazım Konak temsilcimize  maç öncesi başarılar dilediler. Heyet ayrıca Bolu Belediyespor kulübü başkanı Engin Alemdar, basketbol şube başkanı Aytaç Eskicioğlu ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

BOY FARKI GÜLÜMSETTİ

Daha sonra sahaya inen AK parti teşkilatı sporcularla bir hatıra fotoğrafı çektirince boy farkı da objektiflere işte böyle yansıdı. Uzun boyu ile bilinen AK Parti il başkanı Doğanay bile bu karede dengeyi kurmakta zorlandı.   

"Her zaman her yerde en büyük Bolu"

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin maç sonrası yaptığı açıklamada ise "Bolu Belediyespor Basketbol Takımımız’ın, Nazilli Belediyespor Basketbol Takımı ile oynadığı karşılaşmadayız. Kırmızı beyazlı formamız için ter döken basketbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı gönülden kutluyorum. HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK BOLU!" dedi.

BOLU MİLLETVEKİLİ ARZU AYDIN;

"Bolu’muzun gururu basketbol takımımızın maçına katıldık. Futbolda olduğu gibi basketbolda da inşallah daha iyi yerlere gelme ümidiyle tüm ekibe başarılar diliyorum. Bu arada, fotoğraftaki atışım tabii ki sayı oldu!"

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, spor yapan insanlar ve basketbol sahası

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.