Ahmet Kurt yazdı: Merhaba 2013-2014

20/08/2013
20
AĞU
2013

Herkese merhaba..

PTT 1.lig 2013-2014 sezonu bu hafta oynanan karşılaşmalar ile başladı. Bolusporumuza canı gönülden başarılar diyoruz.Allah yolunuzu açık etsin..

İlk hafta Ligin iddialı takımı Adanademirspor’u yenerek 3 puanla lige başladık.Lige kendi saha ve seyirciniz önünde 3 puanla başlamak çok önemli şüphesiz. İlk 6-7 hafta gösterilecek olumlu istikrar,hem rakiplerinizi düşündürür hem de camiayı motive ederek havaya sokar.

Sezona takımı Ali Beykoz’a emanet eden Boluspor yönetiminin transferde son derece başarılı isimleri kadrosuna kattığını ve bu futbolcuların takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Futbol otoritelerinin, özellikle de canlı yayında Türkiye’nin en büyük golcülerinden Tanju Çolak’ın “Kadro çok iyi ama,hoca bu kadroyu kaldıramaz.”düşüncelerine katılmıyorum…

Elindeki bu kaliteli kadroyu olumlu kullanıp başarılı olacağını düşünüyorum. Burada Boluspor taraftar ve camiasına çok büyük görevler düşüyor.Ali hocaya güvenip,destek verilmeli.Sabır gösterilmeli…

**********************

Atacan Öztürk…

4 sezon Boluspor formasını giydikten sonra,geçtiğimiz sezon Ş.Urfaspor’transfer olan tecrübeli kaleci, tekrar Boluspor’a döndü.Ben yıllarca şunu anlayamadım;

“Takımlar,neden gönderdiği futbolcuları,birkaç sezon sonra tekrar transfer eder?” Bunun sayısız örnekleri var liglerimizde. Atacan performans olarak,çok iyi bir sezon geçirdiği yıl,Ş.Urfaspor’a verildi. Ş.Urfaspor’da iyi bir sezon geçirmedi bana göre..  oynadığı 31 maçta 34 gol yedi..Atacan’dan bu yıl nasıl bir performans bekleyebilirsiniz ki? Üstelik alternatifi de yok… Atacan çok iyi bir kaleci bunu asla tartışmam.Ancak kötü bir sezon geçirmiş bir kaleci,takım değiştirerek bir diğer sezon nasıl başarılı olur? Bu imkansız bence..

Ama şu da bir gerçek Boluspor’un 1 numarası Atacan.. ve sezona Adanademirspor maçı ile çok iyi başlangıç yaptı.Umarız istikrarlı performansı artarak iler ki haftalara yansır..

************************

Sercan, Hakan,Cemil ve Zlatkov….

Defans bloğunda bu 4 lü müthiş uyumlu bir görüntü çizdi. Ayrıca Kaleci Atacan ile uyumu da harikaydı.İnşaallah kolay gol yeme hastalığımızı geride bırakmışızdır.

 

***********************

Ali Güzeldal…

İlk yarının bitimine doğru şanssız bir şekilde sakatlanarak oyundan çıkan Ali’nin sahalardan uzak kalacak olması camia için büyük bir şanssızlık olarak değerlendirilebilir.Umarız en kısa sürede sahalara tekrar döner..

Herkese iyi haftalar..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.