ADANASPOR'A TALİP VAR. İŞTE O İSİM

23/12/2014
23
ARA
2014

Adanaspor Kulübü eski başkanlarından iş adamı Şevki Adalı, Adanaspor A.Ş. Futbol Takımı’na talip olduklarını açıklayan bir bildiri yayınladı.

 

İşte yapılan açıklama;

Adanaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bayram Akgül ;

Aşağıdaki metni, aramızdaki kişisel problemlerden (ki onlar bakidir) zihnen sıyrılarak yazıyorum.

Sevgili Başkan,

  1. Öncelikle, o diline doladığın “şantiye toplantıları" da dahil hiçbir zaman ve hiçbir yerde, sana hakaret edilmesi veya  her kötü giden maçtan sonra sana küfür edilmesi şeklinde talimatlar verdiğim iddiaları doğru değildir, külliyen yalandır ve alçakça iftiralardır.
     
  2. Adanaspor A.Ş’yi 3.ligden alıp kulubün başına geçtiğin tarihten bugüne kadar, bir çoğu sportif başarılarla dolu bir 9 sezon geçirdin. Hatalarınla ve sevaplarınla 9 sezon bir takımı taşımak dile kolay!; ama ben anlıyor ve hakkını teslim ediyorum.
     
  3. ….. tarihindeki maçtan sonra Adanasporu bıraktığını ve hocayı da alıp gideceğini beyan ettin. Adanaspor’un şuanki puan cetvelindeki kötü ve tehlikeli durumu, hatta oynadığı ligden düşmemesi daha doğrusu takımın daha fazla zarar görmemesi, ve şansını sonuna kadar kullanması inancıyla; her ne kadar yönetime girme düşüncemiz olmamasına rağmen, ben ve bir grup Adanaspor’a gönül vermiş iş adamı arkadaşlarım ile Adanaspor yönetimine talibiz. Teklifimiz gayet açık ve nettir.
     
  4. Aramızda yapılacak bir gizlilik anlaşması sonrasında; bugüne kadar yönetim kurulu başkanı olduğumuz Adanaspor A.Ş.'nin gelir gider bilançolarının incelenmesi için, her ikimizin de mutabık kalacağı uluslararası bir muhasebe ofisini görevlendirelim. Adanaspor A.Ş.’nin 9  sezonluk gelir gider toplamları ortaya çıksın. Yani, bugüne kadar klübün tek finansörü olan senin, ne kadar alacağın varsa tespit edilsin ki resmiyet kazansın. (Bugüne kadar telaffuz ettiğiniz bir alacak rakamı olmadığı için böyle bir yol teklif edilmektedir.)
     
  5. Adanaspor A.Ş kadrosunda bulunan oyuncuların bonservis bedellerini defaten ödemeye hazırız. (Alacağınızdan düşülmek kaydıyla.) Bu şekilde belirlenecek olan geriye kalan alacağınızı,  Adanasporun PTT 1. Lig ve bütün çabamız ve hedefimiz olacak olan Spor Toto Süperligdeki tüm gelirlerinin %50’sinin size ödenmesi (Canlı yayın, iddia, Spor toto vs. resmi gelirlerinin yarısının  temlik edilmesi yoluyla ödeme) suretiyle birkaç senede bitirilmesi öngörülmektedir.

Toplam alacağınızın 9 senede oluştuğunu düşünürsek, bunun alacaklarınız geri ödenmesine ilişkin makul bir süre olur diye düşünüyoruz.

  1. Büyük bir yıkım altında olan futbol takımımızın ve büyük Adanaspor taraftarının tekrar ama en kısa sürede ayağa kalkması ve özellikle futbol takımımızın puan cetvelindeki yeri itibariyle acil önlemler alınması gerekmektedir. Bizlerin de elinde sihirli değnek yok. Futbol takımımızın başarısına direk katkı sağlayacak, yerli yabancı minimum beş transfere acilen ihtiyaç vardır. Ben ve arkadaşlarım bu hamleleri yapmaya hazırız. Bu itibarla kar
    Yorum yazın
    İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
    Habere değil yorumculara yönelik,
    Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
    Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.