ADANA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

02/12/2014
02
ARA
2014

Boluspor, 1 günlük izinin ardından dün yaptığı çalışmayla ligin 12.haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, iki grup halinde çalıştı. Bir grup salonda çalışma yaparken, diğer grup sahada topla çalışma yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor, bir günlük izinin ardından, PTT 1. Ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. Reko dışında tam kadro çalışan kırmızı-beyazlılarda zorlu Adanaspor maçı öncesi başka eksik oyuncu bulunmuyor. Dün gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında kısa süren bir görüşme yaptı. Erginer oyuncularla yaptığı konuşmada “Artık Kayserispor maçını geride bıraktık. Bizim bundan sonra geri dönmeden önümüze bakacağız. Avucumuzun içine kadar gelen 3 puanı bu hafta kaçırdık. Saha içersinde yapmamız gerekenleri harfiyen yerine getirdik ama sahadan 1 puanla ayrıldık. Dediğim gibi artık geri dönmenin bir anlamı yok. Önümüzde zorlu bir maç daha bizleri bekliyor. Kayserispor maçını unutup Adanaspor maçına odaklanmalıyız. İnşallah Adana maçında sahadan 3 puanla ayrılan biz olacağız” dedi.

DAR ALAN VE KUVVET ÇALIŞMASI

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde aerobik koşu yaptı. Daha sonra iki grup halinde dar alan oyunları oynayan kırmızı-beyazlılar, antrenmanın son bölümünde fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma stretching ile sona erdi.

Ekibimiz Boluspor, ligin 12.haftasında deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.