ABAK'TAN AÇIKLAMA ÜSTÜNE AÇIKLAMA

23/05/2016
23
MAY
2016

 

Boluspor'da kongreye sayılı günler kala başkan Savaş Abak bir açıklama daha yaptı. Resmi siteden yapılan açıklama şöyle;

Kulüp Başkanımız Sayın Savaş ABAK’ın, kongre öncesi basın açıklaması:

Öncelikle belirtmek isterim ki, küçük şehrin büyük öyküsü olan ve 51 yıllık mazisiyle yarım asrı deviren Bolusporumuzun Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Yine bu 51 yıllık serüvende kulübümüze hizmet etmiş tüm kulüp başkanlarımızı, yöneticileri ve emeği geçenleri saygıyla, minnetle anıyor saygılarımı sunuyorum. Ayrıca Boluspor Başkanlığı’nın makam ve mevkisini şahsi çıkar veya rant sağlanacak bir yer olarak değil, hizmet yeri olarak gördüğümü de başta ifade etmek istiyorum.

Bugüne kadar Boluspor’un menfaatine olacak her türlü çalışmada bir nefer olarak görev almak istedim ve 2013-2014 sezonunda da ilk olarak yönetici olarak görev aldım. Yönetim olarak göreve geldiğimizde kötü bir tablo ile karşılaştık ve nihayetinde iki ay sonra Başkanımız olağanüstü kongre kararı aldı. Kulübün çek ve senetleri yazılmaya başlamış ve kulüp maddi anlamda zor duruma düştüğünden şahsım devreye girerek Kulübü mevcut kötü tablodan kurtarma için maddi anlamda kendime ait imkanları kullanarak büyük destek verdim. Çünkü ben şunu çok iyi biliyorum ki bu görev büyük bir sorumluluk ve özveriyi gerektirir.

Kulüp Başkanımızın görevi bırakmak istemesine başta şahsım olmak üzere birçok kez karşı çıkmamıza rağmen, yeni bir yönetim için ilimizde farklı ortamlarda defalarca toplantılar yapılmış, ne yazık ki Kulübün mevcut durumu ve kötü gidişatı nedeniyle kimse yönetime talip olmamıştır. Bu toplantılardan bir tanesine de Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ önderliğinde Sayın Cavit DEMİR, Sayın Hüseyin İKA, Sayın Nurettin DOĞANAY, Sayın Necip ÇARIKÇI ve şahsım katılmıştır. Yaş ve geçmişteki tecrübesine saygı duyduğum Sayın Necip ÇARIKCI’nın yönetimi devralması özellikle şahsım tarafından da istenmiş ancak Sayın Necip ÇARIKÇI kulübü bu haliyle alamayacağını, Valilik, Belediye yada Bolu eşrafınca acil nakit ihtiyacının ( 2,5-3 Milyon TL) karşılanmadığı sürece görevi alamayacağını belirtmiştir. Toplantı sonrasında kulübün sahipsiz kalamayacağı düşüncesi ile arkadaşlarımla beraber yönetime talip olmaya karar vererek yönetim kadrosunu oluşturduk. Bu durumu dönemin valisi Sayın İbrahim Özçimen açık ve net bir şekilde özetleyerek ‘‘ Savaş bey, iyi ki sen bu kulübe arkadaşlarınla beraber sahip çıktın, yoksa bu durum bizim için büyük bir kambur olacaktı’’ sözlerini bana ileterek ben ve arkadaşlarıma iyi dileklerini bildirmiştir.

03 OCAK 2014 tarihinde yapılan olağanüstü kongre sonucunda ben ve arkadaşlarım tek liste halinde yönetime seçildik ve borcu yaklaşık 5 Milyon TL olarak açıklanan ancak 2013-2014 sezon sonuna kadar yaklaşık 7,3 Milyon TL olması kesin olan bir mali tabloyu devralmış olduk.

Yönetimi devraldığımız ilk gün yönetici arkadaşlarım 50şer Bin TL ve şahsım 2 Milyon TL kulüp kasasına koymak suret

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.