Abak, "Boluspor layık olduğu yere gelecek"

03/01/2014
03
OCA
2014

Boluspor’un yeni başkanı Savaş Abak, kongrede yaptığı konuşmada, “Biz yönetim olarak bu göreve talip olarak, Boluspor’un sahipsiz kalmayacağını gösterdik” dedi.

Heyecanla beklenen olağanüstü kongrede tek listeyle seçime girip başkan olan Savaş Abak, kürsüde yaptığı konuşmada ince mesajlar verdi. Göreve gelmelerinde en büyük etkenin sahipsizlik olduğuna vurgu yapan Savaş Abak, “Sıkıntılı günler geçiren kulübümüz olağanüstü kongre kararı aldı. Bu süreçte kimse Boluspor’a sahip çıkmadı. Bizler genç isimler olarak Boluspor’un sahipsiz kalmayacağını göstermek için aday olduk. Bu hareketimizle Boluspor Kulübü’nün sahipsiz kalmayacağını gösterdik” diyerek ince mesajlar verdi.

"Daha iyi işler yapabiliriz"

Konuşmasının devamında başta Bolusporlu taraftarlar olmak üzere tüm camiadan destek isteyen Abak, “Herkesten bize güvenmelerini ve bizleri desteklemelerini istiyoruz. İnşallah Boluspor layık olduğu yere gelecek. Bugün Boluspor sahipsiz kalmadıysa bundan sonra da kalmaz. Hep birlikte el ele vererek daha iyi işler yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.