A takıma A2'den 3 takviye...

18/04/2013
18
NİS
2013

Boluspor, Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlemlendi.

Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle önce ilk iki hedefinden daha sonrada ilk altı hedefinden adım, adım uzaklaşan ekibimiz Boluspor, dün yaptığı çalışmayla önümüzdeki hafta Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Oğuz Çetin “Önümüzde son 4 maçımız kaldı. Bu 4 maçta en iyi sonuçları almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ben halen ilk 6 hedefimizin olduğunu düşünüyorum. Matematiksel olarakta ilk altı hedefimiz devam ediyor. Bu avantajı kendimize çevirmeliyiz. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” dediği öğrenildi. Antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra çabukluk ve kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanda oyuncuların moralli ve istekli oldukları gözlemlenirken, kırmızı-beyazlılar çabukluk ve kuvvet çalışmasının ardından 3 grup halinde dar alanda yarım saha çift kale maç yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen taktiksel çift kale maçta oyuncuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenmanı soğuma hareketleriyle tamamlayan kırmızı-beyazlılar, bugün yapacakları çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

Alt yapıdan A takıma 3 takviye

Boluspor yönetim kurulu önceki gün yollarını ayırdığı 4 oyuncunun yerine A2 takımından 3 oyuncuyu dün sabah gerçekleştirilen antrenmana çıkardı. Teknik direktör Oğuz Çetin tarafından sunulan rapor sonrası 4 oyuncuyla yollarını ayıran kırmızı-beyazlı yönetim A2 takım teknik direktörü Ali Beykoz’un raporu doğrultusunda Abdülsamet Kırım, Yasin Dülger ve Mehmet Bektaş’ı dün sabah yapılan A takım antrenmanına çıkarttı. Dün sabah yapılan antrenmanda teknik direktör Oğuz Çetin’in gözüne girmeye çalışan Abdülsamet ve Yasin zaman, zaman Oğuz Çetin’den aferin aldı. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Kaynak: Bolu Olay Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.