6 YIL ARADAN SONRA O DA VEDA ETTİ

22/07/2020
22
TEM
2020

Boluspor'un son 6 sezonunda başta tercümanlık olmak üzere verilen bir çok görevi başarı ile yerine getiren Can Otay kırmızı beyazlı camiadan ayrıldığını belirtti.

Teknik heyetler ve futbolcularla uyum içinde çalışan genç tercüman sosyal medya hesabından ayrılığı ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Can Otay yaptığı açıklamada "Bugün itibariyle 6 sezondur gururla görev yaptığım, bana verilen her görevi eksiksiz olarak yerine getirmeye çalıştığım, futbola dair her şeyi öğrendiğim yuvam ve ailem Boluspor camiasına veda ediyorum. Bu kararı almak oldukça zordu fakat artık vakti gelmişti. Geride bıraktığım 6 sezonda birlikte çalışma fırsatı bulduğum Savaş Abak ve Necip Çarıkcı başkanlarım başta olmak üzere tüm yöneticilerimize, hocalarıma, futbolcu abilerim ve kardeşlerime ve her zaman sırt sırta verdiğim kulüp personelimize sonsuz minnet borçluyum. Bu kulübün en ufak başarısında en küçücük payım olduysa ne mutlu bana, başarısızlığında da aynı şekilde payım varsa hakkınızı helal edin. Benden yana herkese helal olsun. Bugün buradan bir tercüman olarak ayrılıyorum ama Boluspor kulübü sonsuza kadar taraftarı olacak birisini kazanmıştır. Kendinize ve Boluspor'a çok iyi bakın" dedi. 

Spor14 ailesi olarak Can'a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.