"5 YIL İÇİNDE UEFA HEYECANI YAŞATACAĞIZ"

07/05/2019
07
MAY
2019

Boluspor'da kongre öncesi ilk adaylığını açıklayan iş adamı Cavit Demir olurken, Demir'in 20-25 kişilik bir yönetim kurulu listesi oluşturacağı ve bu isimlerin büyük çoğunluğunun yeni isimlerden olacağı öğrenildi.

Demir'in yönetim kurulu listesinde olacak isimlerin başında gelen iş adamı ve spor yorumcusu Soner Çavuşoğlu, Merkez TV'de yayınlanan ve moderatörlüğünü editörümüz Vedat Özkan'ın yaptığı Sporun Merkezi adlı program da açıklamalarda bulundu. İlk hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve kırmızı beyazlı camiayı süper lige çıkartmak istediklerini belirterek 5 yıllık bir proje hazırladıklarını belirten Çavuşoğlu, bu 5 yıl içinde Boluspor camiasına UEFA heyecanı da yaşatmak istediklerini belirtti. 

YÖNETİM KURULU SAYISI 20 YADA 25 OLACAK

Mevcut yönetimden, Boluspor'da eskiden yönetimde bulunmuş isimlerden ve kurumsallığı benimsemiş başarılı işadamlarından bir oluşum yapmak istediklerinin altını çizen Çavuşoğlu, listelerinde 45-50 ismin hazır olduğunu bu sayının 20-25'e düşerek her yöneticiye aktif bir görev tanımı ile iyi bir yönetim kurulu oluşturmak istediklerini belirtti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.