29 EKİM CUMHURİYET TURNUVASINA İLGİ BÜYÜK

24/10/2017
24
EKİ
2017

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi programında yer alan, "Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası" heyecanı 16 Ekim Pazartesi günü başladı. Turnuva 29 Ekim Pazar günü  ödül töreni ve kokteyl ile son bulacak.

 

İlimizden tenis sporuna ilgi duyan yüzün üstünde sporcunun katıldığı turnuva heyecanlı müsabakalar ile devam ediyor. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası; tek bayanlar, tek erkekler, gençler ve çocuklar kategorilerinde doyasıya mücadeleler ile heyecanlı anlara sahne oluyor.  Turnuva sonunda dereceye  giren sporculara kupa, madalya, hatıra tişört ve Sergio Tacchini marka kol saatleri ödül olarak takdim edilecektir.  

 

AHMET ULUSOY "FAY YAMANER MÜCEVVER VE FATİH YAMANER'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Tek bayanlar, tek erkekler, gençler  ve çocuklar kategorilerinde Karaçayır tenis kortlarında oynanan müsabakalarla ilgili bir değerlendirme yapan Abant Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Ahmet Ulusoy, “Tenis İl Temsilciliğimizin organizasyonu ile Cumhuriyetimizin 94.üncü yılından başlayarak her yıl Fay Yamaner Mücevherin  katkıları ile organizasyonu geleneksel hale getireceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet tenis turnuvasına katkılarından dolayı Fay Yamaner Mücevher şirketi adına Fatih Yamaner'e teşekkür ediyoruz.

 


FATİH YAMANER "BU ÖNEMLİ ORGANİZASYONA KATKI VERMEKTEN SON DERECE MUTLUYUZ"


29 Ekim Cumhuriyet tenis turnuvası destekçisi Fay Yamaner Mücevher şirketi adına yönetim kurulu başkanı Fatih Yamaner ise yaptığı açıklamada, “29 Ekim Cumhuriyet bayramı gibi önemli bir g&uum

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.