2007'DEN BU YANA GÖREV YAPAN TEKNİK ADAMLAR

26/10/2017
26
EKİ
2017

 TFF 1. ligde 2007-2008 sezonundan bu yana süper ligin kapısını aşındıran ancak bir türlü adını "O" lige yazdıramayan Boluspor, adeta teknik direktör değirmeni oldu.

Bu ligde 10 sezonu geride bırakarak 11'inci defa Süper lig şansını deneyen kırmızı beyazlılarda bu denemenin hemen başında başarısız sonuçlar alınınca bu seferde teknik direktör Fuat Çapa ile yollar ayrıldı. kırmızı beyazlıların 1. lige ilk çıktığı sene Serhat Güller ile başlayan serüvende tam 21 hoca görev aldı. Kimi sezon başında geldi, kimi sezon sonu takım kurtarmaya, Kimi de arada bir umut diye.. Kimine kadro veremedik, kimine yönetim.. Kimine de destek.. Kimine sabır gösteremedik gönderdik, kimi de yolumuzu açmak için istifa etti gitti.  ... Öyle yada böyle... Kocaman 11 yıl, 20 kadar hoca.... 

İşte 2007 yılından bu yana 1. ligde Boluspor'un başında sahaya çıkan teknik adamlar; 
(Bazı isimler bir kaç kez geldi gitti) 

  

Antrenör

Sözleşme  Tarihi

Fuat Çapa

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.