2. HAZIRLIK MAÇIDA UMUT VERMEDİ

12/08/2014
12
AĞU
2014

Boluspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde dün oynadığı ikinci hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Göztepe’ye 1-0 mağlup oldu. Genç bir kadroya sahip olan ekibimiz, Göztepe karşısında 90 dakika içersinde sonucu etkileyecek bir varlık gösteremedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Boluspor, ikinci hazırlık maçında Geree Kaya Gren Park Otel’de 2.Lig ekibi Göztepe ile karşı karşıya geldi. İzmir ekibi maçın ilk yarısında bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın tek golünü 35. dakikada eski Boluspor'lu oyuncu Cihan Yılmaz kaydetti.  90 dakikada oynadığı oyunla izleyenleri hayal kırıklığına uğratan ekibimiz Boluspor daha önce de Orduspor ile karşılaşmış ve sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. 

Boluspor: Erdi (46' Özkan), İsa Demir (76' Barış Odabaş), Serkan Yalçın, Mehmet Kuruoğlu (85' Mehmet Can), İlyas Yılmazer (46' Nurettin), Samet Eker (46' Ali Dere), Bilal Gülden (85' Emra Taşkoparan), Serkan Şirin (46' Kibong), Ahmet Kulabaş, Emre Kılınç (46' İsmail Haktan), Enes Yılmaz (46' Kenan Şahin) 

Göztepe: Oğuzhan, Ramiz, Fethi, Metin, İsa, Matteus, Ertuğrul, Enes, Cihan, Furkan, Timur

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.